Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mi a véleményetek erről a nőről?

Figyelt kérdés
[link]
2022. máj. 8. 21:45
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
87%

A nő nem értéktárgy,amit megvehetsz...

A ku.va az, és vannak nem hivatásos prostik is, akik golddiggerek, igen, de nem minden nő ilyen.

A fejedben kéne rendet tenni, s akkor lenne esélyed.

2022. máj. 8. 23:13
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
A nő nem értéktárgy, de ha véletlenül a pénztárcát látja meg benned, akkor ne legyél önérzetes! Nem bántom a Berkit, de az ilyen emberek elhitették, hogy az ember nem önmaga értékében mérhető, hanem hogy mit, mennyit birtokol. PÉÉÉZ
2022. máj. 8. 23:22
 13/31 A kérdező kommentje:
100+ milliós full extrás budai lakást nem sokan tudnak vásárolni 30+ évesen, de 350-400 ezres albérletet se tudnak sokan kifizetni. Nem általános Budapesten se. A csaj meg átlag alatti, 1.60 sincs.
2022. máj. 8. 23:31
 14/31 anonim ***** válasza:
74%
Ezekkel a feltételekkel nagyon ratyi ez a csaj. De most már úgy látszik ezeknek is van arcuk rendesen. Vagy nagyon bejön ennek a pasinak, ezt még el tudom fogadni.
2022. máj. 8. 23:35
 15/31 anonim ***** válasza:
68%

" A csaj meg átlag alatti,"

Na ezért nem lesz nektek soha a büdös életben sem "átlagos" nőtök. Mellesleg megnézném, te hogyan nézel ki.

A másik, az ember nem úgy választ társat, hogy leveszi a polcról. Estleg őbelé szerelmes? Az nem jutott eszedbe?

2022. máj. 9. 00:01
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ki látja ismert séfünket és újdonsült feleségét. A feleség láthatóan nem szereti, de belement a partiba, mert vanazapééz! Már a gyerek is megjött! A fotókon meg tolja el magától, miközben teli szájjal vigyorog! Nem csak én mondtam! Amikor egy nő "viszonozza a szerelmet"!
2022. máj. 9. 00:28
 17/31 anonim ***** válasza:
37%

"szociális gondozónak is elmenne egy köpenyben"

Jajaja, adom :)

Kasszas Erzsi kisminkelve....

37F incel

2022. máj. 9. 05:28
 18/31 anonim ***** válasza:
76%
Túl nagy a melle nekem nem jön be.
2022. máj. 9. 06:12
 19/31 anonim ***** válasza:
65%

"A csaj meg átlag alatti, 1.60 sincs."

Nézd már meg milyen jó pasija van! Te f...kalap!

Te meg évek óta csak vered! Jobb is. Ne is szaporodjon az ilyen tetű!

2022. máj. 9. 12:00
 20/31 A kérdező kommentje:
16-os? A Rácz valakit értesz az ismert séfen? A csaj apja milliomos, ex diplomata a Fidesz ernyője alól. A csaj nem egy jött - ment senki a Havannai - lakótelepről.
2022. máj. 9. 13:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!