Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ennyi elég belezúgni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ennyi elég belezúgni a lányba?

Figyelt kérdés

Volt már veletek olyan, hogy alig ismertétek a lányt, és már teljesen odavoltatok érte, érzelmeket indított be?

Tegyük fel pl. egy közös ismerős kerti partiján egész este csak néhány mondatot beszélgettek kettesben, poenkodtok, nevettek, flortoltok kicsit...ezen kívül csak nézitek egymást egész este olyan igazán csillogó szemekkel. Volt már, hogy ennyi elég volt, hogy belezugjatok egy lányba, megbabonázzon és utána folyton ő járjon az eszedben?

2022. máj. 8. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:
18%

talán

377 incel

2022. máj. 8. 12:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos igen, volt ilyen.
2022. máj. 8. 12:21
 3/8 anonim ***** válasza:
83%

Én ezt úgy vizsgálom meg, hogy kiverem, és ha közvetlenül utána is érdekel, akkor van benne potenciál. Egyszerű, de hasznos módszer.

Volt már, hogy azt hittem érzéseim vannak, totál szenvedélyes helyzet volt, szexeltünk, és közvetlenül orgazmus után olyan volt, mint ha lekapcsolták volna a villanyt. Totálisan hidegen hagyott utána, és nagyon rosszul éreztem magam emiatt, mert én tényleg azt hittem, hogy komolyan érdekel, de csak a tesztoszteron hajtott, és nem akartam bántani sem ezzel.

Ezért nagyon fontos, hogy megismerd magad, kitapasztald mi mit jelent nálad, hogy ne keverd a dolgokat.

2022. máj. 8. 12:37
 4/8 anonim ***** válasza:
96%

Persze hogy van.

Sőt Legtöbbször ez van, csak aztán kiderül hogy mégse olyan mint hiszi az ember.

2022. máj. 8. 12:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Létezik ilyen. De amíg nem ismered meg ténylegesen, addig maximum csak egy általad kreált ideálba vagy "szerelmes". :) Nekem ez a tapasztalatom.
2022. máj. 8. 13:47
 6/8 anonim ***** válasza:
A nyomorékoknak biztosan! 1-1,5 hónap udvarlás majd ha jó az első alkalom akkor további 100 után(2-3 hónap) lehet róla szó hogy beleszeressek. A fellángolást hagyjuk...
2022. máj. 8. 16:39
 7/8 anonim ***** válasza:
A szexet keverik össze a szerelemmel, az hiba. Inkább rózsaszín köd esetén, meg tinik, huszonévesek körében.
2022. máj. 8. 23:07
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem volt, hogy egy lánnyal alig 4 órát voltunk együtt és totál szerelmes lettem belé.

Utána kb havonta 1 órát voltunk együtt, és totál bele voltam zúgva.

2022. máj. 9. 21:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!