Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire "red flag" randizásná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire "red flag" randizásnál egy nőnek ha a partnere 30 évesen még nem rendelkezett párkapcsolattal és ez kiderül később?

Figyelt kérdés
Összejönnek, stb. minden OK, de közben kiderül a család bemutatásnál vagy a barátok hiányánál, hogy még sose volt kapcsolata a férfinek akivel összejött
2022. máj. 6. 22:30
 1/5 A kérdező kommentje:
Vagy akár randin ha elárulja a partner
2022. máj. 6. 22:30
 2/5 anonim ***** válasza:
31%
Én azt a pár rossz tulajdonságomat, amit nem lehet ránézésre megállapítani inkább a találkozó előtt elmondom, hogy ne vesztegesse feleslegesen az idejét rám.
2022. máj. 6. 22:48
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Nálam érzelemfüggő. Ha éppen akkor ismerem meg, és 2-3 találkozás után derül ki, amikor még nem alakult ki bennem mély vonzalom, akkor lehet, hogy búcsút intek. Most viszont írom az ellenpéldát: több, mint 2 éve ismerem az illetőt, közös társaság révén. Nem volt célunk egymással, az elmúlt fél évben kezdtünk valahogy beszélgetni jobban, időnként kettesben. Az elmúlt 4 hónapban történt valami, valami nagyon erős szikra, forr körülöttünk a levegő. Attól vérvörös lesz már mindkettőnk arca, ha csak éppen összeér a kezünk van, hogy olyan hosszan nézzük egymást, hogy nem tudunk elszakadni szinte. Néha nem tudunk beszélgetni sem ettől, annyira elkap az egész, de amikor még igen, akkor nagyon jókat. Róla tudom, hogy nem volt kapcsolata, vele kivételt tennék.
2022. máj. 7. 02:21
 4/5 anonim ***** válasza:
73%
Nálam előny! Nem hurcolod magaddal a sok szaet az eddigi kapcsolatokból
2022. máj. 7. 08:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Én nem randiznék olyannal már, akinek nem volt kapcsolata. Kétszer randiztam ilyen sraccal, teljesen normálisak és kedvesek voltak, aztán pár hónap után, amikor már kellő önbizalmuk lett rájöttek, hogy rajtam kívül is vannak nők, úgyhogy inkább velük ismerkedtek tovább.

Nekem olyan férfire van szükségem, aki tudja, hogy értékes vagyok és azt is, hogy baromira nem az a lényeg, hogy minél több no meglegyen.

Szerencsére a párom ilyen, neki volt is kapcsolati tapasztalata és a korábbi rossz kapcsolatai miatt borzasztóan meg tud becsülni.

23N

2022. máj. 10. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!