Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel lepjem meg a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lepjem meg a barátomat az írásbelik után?

Figyelt kérdés

A héten érettségizik, péntekre szeretnék szervezni neki valami programot, hogy kicsit pihenhessen, kikapcsoljon.

Gondoltam arra, hogy elmehetnénk valahová reggeltől estig kicsit kirándulni. Keszthely lenne az úti cél, a Festetics-kastély. Utána még Tihanyban ebédelnénk, sütiznénk egyet, meg sétálgatnánk, ha az idő is jó. Késő délutánra már itthon lennénk (autóval mennék).

Ez így jó szerintetek? Vagy mit találjak ki, ami 1 napba belefér?

2022. máj. 3. 15:19
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem ilyen szegényes a lelkivilága, ahogy a barátainknak sem.
2022. máj. 3. 17:19
 12/25 anonim ***** válasza:
92%
#11 jóvanmá, a kérdező semmivel sem lesz előrébb attól, hogy minden második válaszban hajtogatod, hogy mennyire megveted a férfiakat.
2022. máj. 3. 17:26
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes a barátod megkérdezni arról, hogy milyen jellegű programot élvezne most, és azon belül kitalálni valamit. Ezt azért írom csak, mert azért egy Keszthely-Budapest távolság oda-vissza tiszta menetidőben van vagy 5 óra, ami akár simán utazva is fárasztó lehet, ha a barátodnak pedig egy darabon vezetnie, fókuszálnia is kell, akkor pláne. Keszthely és Tihany gyönyörű helyek, a programmal önmagában nincs semmi baj, de egy érettségi azért egy elég fárasztó megmérettetés, és a visszájára sülhet el a meglepetés, ha a barátodnak nincs energiája.
2022. máj. 3. 18:50
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Én csak elmondom az igazságot. Másnak úgysem fog örülni.
2022. máj. 3. 18:58
 15/25 anonim ***** válasza:
36%
Igaza van a kissé vulgáris valaszadonak. Nem a Festetics kastélyra fog emlékezni, hanem mondjuk egy kis extras szexre. Azzal hogy egész napos ide oda jarkalast teszel alá csak kihereled.
2022. máj. 3. 23:04
 16/25 anonim ***** válasza:
63%

Bocs, de sajnos szerintem sem olyan jó ötlet egy lepukkant kastély miatt 5 órát utazni.

31N

2022. máj. 3. 23:08
 17/25 A kérdező kommentje:

Elkeserítő, hogy pár embernek ennyire szegényes az élete, hogy csak a szex szex szex szex van a fejükben.

Igen, bőven van az is. Én sem vagyok frigid, vagy prűd, igénylem a heti 4-5 együttlétet minimum. De egy párkapcsolat nem csak ennyiről szól, szomorú nagyon, hogy felnőttek így gondolkoznak.

Azért gondoltam távolabbi helyre, mert pénteken kapta meg az új autóját, nagyon szereti vezetni. De hosszabb úton még nem volt vele, mert ugye ideje nem nagyon volt most menni sehová (szombaton ballagása volt + buliztak kicsit a barátaival, vasárnap még tanult, pihent, most a héten meg délutánonként nem nagyon megyünk sehová, max ebédelni egyet).

Nem csak a kastély lenne a program, igazából ott a kinti részt szeretjük inkább csak. Hanem úgy az egész nap, hogy együtt vagyunk, kettesben, távol mindenkitől. Tihanyban van az egyik kedvenc cukrászdánk is, ott is régen voltunk már.

2022. máj. 4. 00:00
 18/25 anonim ***** válasza:

Mindenképp valamilyen pihenős programot javaslok.

Ne kelljen neki sokat sétálni, vezetni, parkolót keresni...

Mozi, étterem, filmezés.

Ha kimerült akkor nem kell semmivel terhelni.

2022. máj. 5. 09:23
 19/25 anonim ***** válasza:
Tehát te kitalálsz egy ilyen programot,és a barátod állja anyagilag,plusz még fuvarozzon is.
2022. máj. 5. 11:33
 20/25 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy bármelyikünk csődbe menne ettől az extra költséges, milliókat felemésztő programtól. 😂😂
2022. máj. 5. 12:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!