Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivel lepjem meg a barátomat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lepjem meg a barátomat az írásbelik után?

Figyelt kérdés

A héten érettségizik, péntekre szeretnék szervezni neki valami programot, hogy kicsit pihenhessen, kikapcsoljon.

Gondoltam arra, hogy elmehetnénk valahová reggeltől estig kicsit kirándulni. Keszthely lenne az úti cél, a Festetics-kastély. Utána még Tihanyban ebédelnénk, sütiznénk egyet, meg sétálgatnánk, ha az idő is jó. Késő délutánra már itthon lennénk (autóval mennék).

Ez így jó szerintetek? Vagy mit találjak ki, ami 1 napba belefér?

2022. máj. 3. 15:19
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
98%
Őszintén, ha pihenés a cél, akkor egy ágybareggeli, és egész napos netflix&chill szerintem tökéletesen ideális egy 18 körüli srácnak. Persze ha aktívabb az életmódja, akkor menjetek csak sétálni stb.
2022. máj. 3. 15:24
 2/25 anonim ***** válasza:
92%

engem nem annyira csigázna fel a festetics-kastély. voltam ott és tök érdekesnek találtam, de a sok güzülős tanulás után kevésbé kulturális programra vágynék, inkább valami fizikai dologra, túrázásra, vagy vidámparkra, vagy hasonlóra, lazább és aktívabb tevékenységre.

de neked kell ismerni, milyen érdeklődésű, milyen program tölti fel jól.

ja és bármilyen érdeklődésű, egy különleges szex-meglepi biztos nagyon feltöltené.

2022. máj. 3. 15:25
 3/25 anonim ***** válasza:
Honnan mennétek Keszthelyre?
2022. máj. 3. 15:45
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha régóta tanult, akkor valami kinti program mindenképp jó ötlet, vagy akár este elmenni egyet bulizni, kiereszteni a gőzt.

Ami fontos, hogy lehet, hogy szívesen ki is aludná magát a vizsgák után, úgyhogy ha esetleg azt mondja, hogy inkább maradjatok a közelben/ ne induljatok korán, akkor se bántódj meg.

Hajrá neki a vizsgákhoz!

2022. máj. 3. 16:14
 5/25 anonim ***** válasza:
52%
Ah, úgyis a szopás lesz a megoldás. Művészet férfinak, jó vicc.
2022. máj. 3. 16:35
 6/25 anonim ***** válasza:
27%
Én szeretem a művészetet, de a szopást még jobban
2022. máj. 3. 16:48
 7/25 A kérdező kommentje:

Hát szex így is van minden nap kb, meg még a szóbelik előtt is elutazunk kettesben 4 napra, ott is hasonló lesz a program.

Budapestről mennénk, az autópályán hamar lent vagyunk.

Azért lenne jó egynapos program, mert szombaton lesz érettségis after, így buli/ivászat akkor lesz, szóval vasárnap aludni fog végig.

2022. máj. 3. 16:48
 8/25 anonim ***** válasza:
0%
De ő férfi. Nem érdekli más, csak hogy szopják a farkát.
2022. máj. 3. 17:14
 9/25 A kérdező kommentje:
Szerencsére a barátom kicsit intelligensebb és nem csak ebből áll az élet neki..
2022. máj. 3. 17:15
 10/25 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezd a haverjait. Majd ők elmondják, hogy csak erre vágyik. Leszar mindent, amiben nincs benne a farka.
2022. máj. 3. 17:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!