Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az gáz, ha ezt a számot egy pasinak küldöm? Vagy nagyon csajoknak szól ez a dal?
2010. szept. 16. 21:25
1/9 anonim válasza:
szerintem küld inkább ezt: http://www.youtube.com/watch?v=18gDUzL2mLQ
2/9 anonim válasza:
milyen a személyisége? ha pl. romantikus akk megfelel de ha rockos akk inkább vmi mást
3/9 A kérdező kommentje:
ez durva volt XDXDXDXD
nah de am téll, sürgős lenne, nem újabb ötleteket kérek XD
2010. szept. 16. 21:28
4/9 A kérdező kommentje:
romantikus alkat, nem rockos:)
2010. szept. 16. 21:28
5/9 anonim válasza:
akk jó legalább vágja hogy akarsz vmit.Sok sikert :)
6/9 A kérdező kommentje:
csak nem tudom..lehet, hogy gáz ez a dal egy pasinak, de kíváncsi vagyok mások véleményére:)
2010. szept. 16. 21:30
7/9 anonim válasza:
Ha egy diszkópatkány a hapsi, akkor gáznak fogja tartani.
Ha viszont normális, intelligens ember, akkor értékelni fogja.
Nekem tutira tetszene, ha ilyet kapnék.
21/F
9/9 anonim válasza:
:) én inkább rockos vagyok, fekete ruhák, farmerláncok, karkötők stb XD
de emellett nagyonm nagyon örülnék ha ilyet kapnék :D.... szóval... nyugidtan küldd el... értékelni fogja hidd el :)
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!