Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, randiznátok olyan rapper csávóval, akinek az a hobbija, hogy vasárnaponként krúzol a városban?
Vasárnap délután bepattan a bömösbe, letekeri az ablakot, nyomja az egyes gangot, és vonul végig a városon. Szépen belesüpped a bőr ülésbe, bal könyöke az ablakban, a jobb keze a kormány tetején, közben szól a cool west coast beat: "umc-bff, umc-bff, dumc, dumc, dumc, yeah!"
Néha mikor spanokkal találkozik , lejjebb tolja a napgépet az arcáról, kikacsint, hogy mi a stájsz, és kireppel az ablakon. Vagy ha meglát néhány dögös bulát, vadászüzemmódba kapcsol, lefékez mellette, és eltolja valamelyik ismerkedős rapjét a készülő lemezéről:
"Óóóóó, madafaka!
Ez lehet neked ködös:
De bébi, ez egy bömös!
A külalakja ötös,
A sofőrje meg tökös!
Cool a kocsi, mint amikor megvettem,
Pattanjál be, és csapathatsz mellettem!
Hallgassad a motort, és a madafaka hengert,
Felejtsd el a nyálzenét, és a Love Me Tendert,
Lenyomok én minden gizda BMW-tlen embert,
Több futamot nyerek, mint Mészáros tendert!
Ülj be sexy baby velem menőzni,
A kanyarban fogunk most előzni!
Xard le az exet, velem akarj sexet,
A randink az ágyamban fog tetőzni!"
"Ülj be sexy baby velem menőzni,
A kanyarban fogunk most előzni!"
Szemből meg jön az IFA, nem fogsz te itt menőzni. :)
Ja, életszerű, hogy a nevezett dögös bula megáll jártában és türelmesen kivárja, amíg elrappeled neki ezt az irodalmi Nobel-esélyes remeket.
Nyilván nem az lenne, hogy mire odáig jutsz, hogy "óóó madaf..", addigra ő mar befordult a sarkon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!