Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol keresnek társat azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keresnek társat azok a nők, akik csalódtak a társkereső oldalakban ,de nem igazán járnak társasági programokra?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 30. 20:13
1 2 3
 21/30 lizzi77 ***** válasza:
80%
Szép ez a lista, nagyon szép. Mindösszesen egy igen nagy problémát látok:jön az álomnő,minden pont kipipálva, te is megfelelsz az ő listájának, csak éppen nem szeretsz belé. Vagy ő beléd. Vagy vacakok vagytok együtt az ágyban. Nem olyant kellene keresni, akivel kölcsönösen szeretitek egymást? Nem ezekkel a gyerekes listákkal operálni...
2022. ápr. 30. 20:55
 22/30 A kérdező kommentje:
Nos, nem vágyom annyira szerelemre, mert képes vagyok mély szeretettel szeretni egy nőt szerelem nélkül is, és hát nem akarom magamat fényezni, de nem volt még rám panasz a szeretkezés terén ;)
2022. ápr. 30. 20:58
 23/30 A kérdező kommentje:
Én nem csak egy kis kalandot keresek, hanem egy életre szóló kapcsolatra vágyom, és idővel kiütköznek a különbségek, ahol már kevés lesz az hogy szeretjük egymást, mert valakinek szenvedni kell hogy a másiknak jó legyen, de én már nem akarok többet szenvedni.
2022. ápr. 30. 21:00
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
#18 akkor én biztos bűn ronda nő vagyok mert engem soha nem találtak be random emberek Facebook vagy instan. Kivéve mikor fent voltam tarskereson és valamelyik creepy kinyomozta a teljes nevem....
2022. ápr. 30. 21:33
 25/30 anonim ***** válasza:
24. Vagy csak már nem vagy fiatal. Akik mutatták ezt nekem, azok jellemzően 18-huszonpár éves lányok voltak.
2022. ápr. 30. 22:08
 26/30 anonim ***** válasza:
92%
Sehol. Nem a társkeresőkben csalódtam, hanem az emberekben.
2022. ápr. 30. 23:09
 27/30 anonim ***** válasza:
#25 nyilván nem, 25 éves vénlány vagyok.
2022. máj. 1. 09:22
 28/30 anonim válasza:
Beteg vagy te ember. Listát a boltba menet előtt írjál. Ilyen listával és jellemmel esélytelen vagy. Javaslom keress fel egy pszichológust.
2022. máj. 5. 08:51
 29/30 A kérdező kommentje:

Mindenkinek van egy listája ,csak valaki kimodja ,valaki nem.

Ha nem ezek alapján keresnék párt akkor csak úgy sodródnék az árral,és az eddigi tapasztalataim alapján nem vezet túl sok jóra .

2022. máj. 5. 09:10
 30/30 kriszpo ***** válasza:

Hát bizony a társkeresés nem egy leányálom. Régebben sem volt az, ma meg hát... Szerencse, hogy nekem már nincs rá szükségem. (Remélem, nem is lesz már soha)

Kérdésedre válaszolva: az utcán. Ott mindeki megfordul. Munkahely esélyes még attól függően, hogy hol dolgozol. (Ha boncmester vagy, akkor kizárt)

Azért, néha el kellene menni egyet-egyet szórakozni (és itt nem feltétlen diszkóra, zenés helyre gondolok). Komoly hobbid van? Barátok? Rajtuk keresztül is lehet.

Ha bezárkózol, csak az otthonod és munkahelyed között ingázol, akkor elég kevés az esély rá, hogy a következő 20-30 évben találsz majd valakit aki neked megfelel.

Egyébként, nekem is hasonló listám volt mint neked és teljesen véletlenül találtam rá a feleségemre. Nem tökéletes, ahogy én sem, de nagyon jól megvagyunk 15 éve.

Ha meg nem jön össze és elfáradtál, akkor "élj magadnak", légy egoista, hedonista!

Azzal meg ne kérkedj, hogy milyen a teljesítményed az ágyban, mert jön majd egy NŐ, aki utána azt mondja majd neked: "Hát.Nem volt rossz..." :)

2022. máj. 6. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!