Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek szerelmes belém?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szerelmes belém?

Figyelt kérdés
Van egy nő, pár hónapja összejárunk. Igazából eddig csak szórakozgattam vele, de aztán elmondta, hogy ő nem érez semmit, csak használ. Tegnap voltunk egy buliban ahol ő is ott volt, és egy pasival volt, ott smároltak előttem. Szerintem direkt csinálta, mert, ha nem érezne semmit, akkor nem jönne el hozzám, ugye?
2022. ápr. 30. 14:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
Biztos nem szerelmes beléd.
2022. ápr. 30. 14:13
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Nem szeret téged, csak használ.
2022. ápr. 30. 14:14
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Valahol irigylem a képességedet, hogy a saját fontosságod ennyire megideologizáld és el is hidd azt. Holott valószínűleg észre sem vesznek és pont nem számít mit gondolsz/teszel.
2022. ápr. 30. 14:14
 4/17 anonim ***** válasza:
92%

Nem valószínű. A nők is képesek érzelmek nélkül szexelni.

Amúgy neked ez miért érdekes, féltékeny voltál, és rájöttél, hogy neked ő fontos?

2022. ápr. 30. 14:15
 5/17 A kérdező kommentje:

Nem dehogy fontos. Rohadt ronda. Minden héten 3-4 különböző nővel szexelek.

Sőt, őt haza is küldöm szex után, ő az egyetlen aki nem aludhat nálam.

Csak fura, hogy pont ő nincs oda értem. De még mindig azt vallom, hogy tegnap csak féltékennyé akart tenni. Hát nem jött össze. :D

Meg is írtam neki h remélem jól megb.tak. :D

2022. ápr. 30. 14:26
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
A túltolt trollkodás iskolapéldája az ötös komment.
2022. ápr. 30. 14:39
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem jött össze, mi? XD

Annyira nem, hogy kiírtál egy kérdést ide, és még neki is írtál, mint egy sértett kisfiú.

Taknyos hülyegyerek vagy. Önismereted, meg nincs. Csoda, hogy van öntudatod.

2022. ápr. 30. 15:05
 8/17 anonim ***** válasza:
5-ös Hidd el jól megqrták. Ebben nem kellett volna őt megerősítened.
2022. ápr. 30. 15:17
 9/17 anonim ***** válasza:

Szevasz Orsós vagyok.

Én azt tapasztaltam a gádzsiknak nagyon fontos a a forma meg a kinézet.

Nekem vagy egy csodaszép 1200-es ladám vadonat új kerekekkel és csak úgy csillog. Miden nap másik lány aratok le úgy hogy az asszony otthon vár.

2022. máj. 3. 10:42
 10/17 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy egyáltalán érez vagy érzett irántad is valamit .Az egy dolog hogy felment hozzád nyilván rájött ő maga is hogy te is csak használtad őt.Nem tudom hogy ezek után mit is vártál tőle .Majd biztos a nyakadba ugrik.Lettél volna vele őszinte akkor megértem hogy itt rinyàlsz.
2022. máj. 3. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!