Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randin megsértődött a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randin megsértődött a lány mikor felezni akartam a számlát a végén és azt mondta "nem vagyok férfi" ez mennyire normális?

Figyelt kérdés

Első randin még fizettem a cehet , jól is alakult minden ez múlt hét szombaton volt , most tegnap este is elmentünk vacsorázni és a végén felvetettem, hogy felezünk e majd erre kikelt magából és azt mondta nem vagyok férfi, hogy elvárom tőle , hogy ő is fizessen amúgy sincs pénz nála meg az a férfi dolga..

Hirtelen nem is tudtam mit reagáljak csak kifizettem a számlát és haza vittem , kicsit fagyosabb volt a hangulat de ma reggel meg úgy írt rám mintha semmi se történt volna, viszont ezen kicsit fennakadtam és nem tudok úgy tekinteni rá mint ezelőtt..

Ez mennyire szokványos?

2022. ápr. 29. 17:53
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
83%
Döntsd már el, hogy anyagilag problémát jelentett az, hogy neked kellett kifizetni vagy nem. Ha problémát jelentett, akkor nem oda kellett volna mennetek. Ha nem jelentett, akkor meg miért kérted meg, hogy fizesse ki a felét? Nem gondolsz bele, hogy ez mennyire lelombozó egy jó randi végén?
2022. ápr. 29. 18:37
 32/50 A kérdező kommentje:
Mi köze van a két dolognak egymáshoz? Nem jelentett volna problémát anyagilag az se ha 100x annyi a ceh , nem ezen van a hangsúly hanem az ő reakcióján arra, hogy szálljon be ő is
2022. ápr. 29. 18:38
 33/50 anonim ***** válasza:
90%
Ha az első randi éttermes volt, akkor miért nem hívtad másodiknak csak sétálni és beszélgetni? Akkor maximum cukrászdába tudfatok volna beülni és fel sem kellett volna vetni a felesben fizetést.
2022. ápr. 29. 18:39
 34/50 A kérdező kommentje:
Sétáltunk és beszélgettünk a vacsora előtt
2022. ápr. 29. 18:40
 35/50 anonim ***** válasza:
87%
Nőként én azt gondolom,hogy a reakciója az esetre figyelemre méltóbb.Igazából ha együtt járnátok már fél vagy akár 10 éve,ez a féle reakció és válasz akkor is is megengedhetetlen lenne egy kapcsolatban. És ez csak a második randi volt még! Majd másnap sem érezte hogy ilyet nem mondunk senkinek,bocsánatot kellene kérni vagy valami, így szerintem itt a bibi. Nála ez a féle lábtörlőként beszélek a randipartnerrel vagy egy férfival teljesen megszokott. És eltekintek attól hogy hujuj megkérdezted fizetnétek e felesbe.
2022. ápr. 29. 18:54
 36/50 anonim ***** válasza:
Találkoztok még?
2022. ápr. 29. 19:29
 37/50 anonim ***** válasza:
27%

Életemben nem fizettem még randin! 32 eves vagyok, 28 évesen mentem férjhez, 26 évesen ismertem meg....16 éves koromtól randiztam, tehát 10 éven át soha nem nyúltam rá ilyen bunkó pasira, mint te!

Ha nem jelent problémát kifizetni, akkor egy igazi fillerbaszó olcsójancsi vagy, és nem érdemelsz nőt! Ha meg gondot jelent kifizetni, akkor elöször állást keress, ne nőkön gondolkodj! Ha annyi pénzed sincs, hogy elvigyél egy nőt vacsorázni. Nem, minket nem is lehet megvenni! A megfelelő egzisztencia csak rajtengedély, önmagában nulla!

2022. ápr. 29. 19:29
 38/50 anonim ***** válasza:
100%
Napi kamu.
2022. ápr. 29. 19:32
 39/50 A kérdező kommentje:

Nem mindenki szeret kitartott prosti szerepben lenni , van aki erre még büszke is , én nem ilyen nőt keresek..

2022. ápr. 29. 19:33
 40/50 Mathus ***** válasza:
62%

#37: "Életemben nem fizettem még randin."

Mi a dizsiben ezeket hívtuk vörösboroskólás lányoknak.

2022. ápr. 29. 19:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!