Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randin megsértődött a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randin megsértődött a lány mikor felezni akartam a számlát a végén és azt mondta "nem vagyok férfi" ez mennyire normális?

Figyelt kérdés

Első randin még fizettem a cehet , jól is alakult minden ez múlt hét szombaton volt , most tegnap este is elmentünk vacsorázni és a végén felvetettem, hogy felezünk e majd erre kikelt magából és azt mondta nem vagyok férfi, hogy elvárom tőle , hogy ő is fizessen amúgy sincs pénz nála meg az a férfi dolga..

Hirtelen nem is tudtam mit reagáljak csak kifizettem a számlát és haza vittem , kicsit fagyosabb volt a hangulat de ma reggel meg úgy írt rám mintha semmi se történt volna, viszont ezen kicsit fennakadtam és nem tudok úgy tekinteni rá mint ezelőtt..

Ez mennyire szokványos?

2022. ápr. 29. 17:53
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell életed végéig fizetni. Ha kapcsolatban lesztek majd feleztek. De most meg akarod hódítani a lányt, ami a te dolgod. Azzal nem imponálsz neki, ha már a második randin sajnálsz tőle egy vacsorányi pénzt.
2022. ápr. 29. 18:23
 22/50 A kérdező kommentje:
De miért a pénzzel kell meghódítani? Egyfolytában kikérik ezt maguknak a nők, hogy őket nem lehet megvásárolni, nem k*rvák , stb.. de most itt a kommentek alapján pont ez a helyzet
2022. ápr. 29. 18:24
 23/50 anonim ***** válasza:
92%
Nem pénzzel kell, de egy vacsora nem a világ vége. Teljesen normális az az eset is, amikor nem telik rá. Semmi gond ezzel, de akkor ne étterembe menjetek. Hívd át magadhoz és készíts neki saját magad vacsorát. Ez ugyanolyan romantikus tud lenni, ha nem romantikusabb.
2022. ápr. 29. 18:26
 24/50 anonim ***** válasza:
85%
Tipikus kis anyagias majom vagy, szóba nem állnék veled. Fizetni kell egy vacsit és mindjárt k urva minden nő aki ezt természetesnek veszi. Virágot veszel a csajodnak annak is elkéred a felét?
2022. ápr. 29. 18:28
 25/50 anonim ***** válasza:
89%
Kispajtás ti tökéletesen megérdemlitek egymást, mert mindkettőtök a pénzen lovagol és ezt tartja kulcskérdésnek.
2022. ápr. 29. 18:29
 26/50 A kérdező kommentje:
Ki tudtam fizetni , nem ezen volt a téma hanem magán a viselkedésén, hogy egyből kiakadt ahogy felmerült , hogy ő is fizessen
2022. ápr. 29. 18:31
 27/50 anonim ***** válasza:
90%
Vagy troll vagy, vagy hulye. Aki etterembe viszi a not masodik randin az meg is erdemli. Ennel eredetibbet nem tudsz kitalalni?
2022. ápr. 29. 18:33
 28/50 A kérdező kommentje:
Hova vigyem? Swingerbe?
2022. ápr. 29. 18:34
 29/50 anonim ***** válasza:
90%
Ugy latom, mr. Nagymenovel van dolgunk. Tudtam, hogy troll vagy.
2022. ápr. 29. 18:35
 30/50 anonim ***** válasza:
0%
A lány nem filléres Julcsi?
2022. ápr. 29. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!