Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randin megsértődött a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randin megsértődött a lány mikor felezni akartam a számlát a végén és azt mondta "nem vagyok férfi" ez mennyire normális?

Figyelt kérdés

Első randin még fizettem a cehet , jól is alakult minden ez múlt hét szombaton volt , most tegnap este is elmentünk vacsorázni és a végén felvetettem, hogy felezünk e majd erre kikelt magából és azt mondta nem vagyok férfi, hogy elvárom tőle , hogy ő is fizessen amúgy sincs pénz nála meg az a férfi dolga..

Hirtelen nem is tudtam mit reagáljak csak kifizettem a számlát és haza vittem , kicsit fagyosabb volt a hangulat de ma reggel meg úgy írt rám mintha semmi se történt volna, viszont ezen kicsit fennakadtam és nem tudok úgy tekinteni rá mint ezelőtt..

Ez mennyire szokványos?

2022. ápr. 29. 17:53
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
100%

Ki hívta meg a másikat és ki választotta a helyet? Mert ha mindkettőre te a válasz, akkor neked illett volna fizetned. Nekem is meglett volna a véleményem, ha neked nem alap, hogy ilyen szituációban te fizetsz (bár nálam tuti lett volna pénz). (Ha én hívom el a másikat és én választok helyet, én fizetek.)

Ugyanakkor elég gáz a csaj, ilyet hozzád vágni, hogy nem vagy férfi, és utána meg másnap úgy csinálni, mintha mi sem történt volna... Ha nem tart férfinak, mi az istennek akar még ismerkedni?

2022. ápr. 29. 18:09
 12/50 anonim ***** válasza:
37%
Te egy sértődött pasi vagy, újabb uszító kérdéssel.
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos, hogy nem akartam volna kifizettetni vele a felét. Viszont nem amiatt hagynám a csajt, mert nem fizette ki, hanem a reagálása miatt.
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

7: Erről nincs és sosem lesz társadalmi konszenzus.

Ahogy arról sem, ki mivel tölti az életidejét, miket vesz, stb.

Ezt mindenkinek magának kell kijárnia.

2022. ápr. 29. 18:15
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

Minek viszed már a 2. randin vacsorázni?

Később hova fogod vinni?

Ha meg van pénzed étterembe járni és te hívtad el, akkor ne parádézzál.

2022. ápr. 29. 18:15
 16/50 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem annak illik fizetni, aki randira hívta a másikat. Ha a másik felajánlja, akkor lehet felesben. Amúgy meg megbeszélés kérdése. Nyilván lehetett volna kulturáltan reagálni a felvetésre, szóval az se normális hogy valaki ilyen ügyet csinál belőle. De legalább tanulság, hogy legközelebb ezt korábban kell tisztázni.
2022. ápr. 29. 18:16
 17/50 A kérdező kommentje:
Ő választotta a helyet, ráadásul egy elég drága éttermet és az étel rendelésnél sem éppen az olcsó ételbe nyúlt bele..
2022. ápr. 29. 18:19
 18/50 anonim ***** válasza:
92%
Ha meghívsz valakit akkor evidens hogy a meghívó fél fizet. Az illem egyébként az, hogy első randin te fizetsz. Utána a nő felajánlja hogy felezzetek, amit te úriemberként nem fogadsz el. Ha majd kapcsolatban lesztek akkor átgondoljátok a kiadásokhoz ki, hogyan (a saját anyagi lehetőségéhez mérten) járul hozzá.
2022. ápr. 29. 18:19
 19/50 A kérdező kommentje:

Mikor randira hívtam álltam is a cehet, de utána jó volt az összhang és a második randit közösen beszéltük meg ráadásul a helyet is ő választotta ahogy írtam..

Vagy ennyi erővel életem végéig én fizessek neki mindent mert én hívtam elsőnek randira? Na ne már..

2022. ápr. 29. 18:20
 20/50 anonim ***** válasza:
82%
#19 ja hogy ő választotta a helyet? Öhöm... ennyiből nehéz eldönteni hogy a csaj csak fizettetni akar veled, vagy tényleg gondolkozik "valamiben".
2022. ápr. 29. 18:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!