Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miértvan ez, mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miértvan ez, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok van egy csaj aki nagyon tetszik, tök jó arc meg minden.... egy problémám van :S, ha msnen beszélek vele tökbeszédes meg minden, de ha találkozok vele vagy valami akkor már nem tudunk közös témán lenni,ez miért van?, próbálok vele olyan témáról beszélni ami őt is érdekli de egyszerüen nem lehet vele így el lenni.... mit csináljak?? de ha msnen beszélak akkor meg fossa szót -.- ,help :)

1x volt olyan hogy egy darabig tökre elvoltunk, utánna kész nem is szóltunk egymáshoz.... és ez annyira zavar...

2010. szept. 16. 18:30
 1/5 kkzz ***** válasza:
Ezért kell elfelejteni a messengert, és csak élőben, normálisan beszélgetni a lányokkal. Ha már összejöttetek, az más, de ahogy a Te példád is mutatja, nem éri meg messengeren nyomulni.
2010. szept. 16. 18:32
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok,mint ez a csaj.. :( Nem tudom miért van ez amúgy..de nekem is kínos az egész.Bár találtam 1 embert,akinél viszont nincs így.. :P Igaz reménytelen szerelem is az egész.. :(

18/L

2010. szept. 16. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy msnen nem is vele szoktál beszélni, hanem mondjuk a tesójával :D

Egyébként én pont fordítva vagyok, élőben jobban tudok kommunikálni, mint msnen.

2010. szept. 16. 18:41
 4/5 A kérdező kommentje:
ja azt elfelejtettem írni 1téma van ! a volt bakja...állandóan ezt mondja ha éppen rájön az 5perc.... engem még ez is idegesít -.-
2010. szept. 16. 18:44
 5/5 anonim válasza:

Kitudja, lehet hogy teis bejössz neki és próbál szóhoz jutni:)

lehet, hogy nemtudja mitmondjon és hirtelen kitalál valamit:)beszéljetek:) énis általában msn-en többet beszélek, mint élőben.. de nefélj :D beszélj ugy mint a haverjaiddal jóértelemben!rendesen:)

mond el mivolt ma veled meg h mitörtént:D:D

Fiú vagyok Focizok csapatban elkezdek róla beszélni:)

és ha a csaj megunja akkor bezsélni fog:D:D más témát felhoz meg minden::) Sok Szerencsét

2010. szept. 16. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!