Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Rosszul tettem, hogy elutasíto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul tettem, hogy elutasítottam?

Figyelt kérdés
Facebookon írt rám egy hónappal ezelőtt egy srác. Egyre többet beszélgettünk, majd elhívott randizni. Azonban én őszintén megmondtam, hogy nem szeretnék találkozni, ismerkedni mert jelenleg úgy érzem magamon kellene dolgoznom hogy százszázalékosan benne legyek egy kapcsolatban. Sajnos volt több sikertelen próbálkozásom az utóbbi egy évben. Úgy èreztem, hogy megsérdődött az elutasításomon.
2022. ápr. 29. 12:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudjuk? Bánod, hogy már nem érdekled?
2022. ápr. 29. 12:52
 2/9 anonim ***** válasza:
21%
Általában ilyenkor megsértődnek, általános jelenség. Ne sajnáld:D
2022. ápr. 29. 14:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Értem; nem találkoznál vele, de az jó, hogy szórakoztat egész nap. Jobb így.
2022. ápr. 29. 14:27
 4/9 anonim ***** válasza:
20%
Ez egy ilyen mufaj. Sertodjon. Lehet neki is dolgoznia kene magan.
2022. ápr. 29. 14:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Valószínüleg rosszul tetted. Ő viszont jól teszi, hogy nem foglalkozik veled ezek után. Ez nem megsértődés :D. Ezt csak az ostobák látják így. A srácnak van tartása. Ez a jó. Jobb mint a sok pincsi aki egyből ugrik amikor egy nő csettint.
2022. ápr. 29. 16:14
 6/9 FoxtrotLidérc ***** válasza:
Ha most keresnék célirányosan párkapcsolatot, én sem írnék többé. Minek húzzam az időmet a meddő vágyakozással/várakozással? Keresd meg önmagad, jól teszed, de én addig tisztelettel megtalálom a másik felemet. :)))
2022. ápr. 29. 16:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Te magad írtad, hogy nem vagy kész egy kapcsolatra. Úgy érezted, hogy magadon kell dolgoznod. Így akartad, így alakult. Ő nem biztos hogy várni fog rád. Majd jön valaki.
2022. ápr. 30. 00:43
 8/9 anonim ***** válasza:

"Azonban én őszintén megmondtam, hogy nem szeretnék találkozni, ismerkedni mert jelenleg úgy érzem magamon kellene dolgoznom hogy százszázalékosan benne legyek egy kapcsolatban."

Van még kérdés?

2022. ápr. 30. 00:44
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem írod le őszintén, hogy csóró volt?
2022. ápr. 30. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!