Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 éves lányhoz 40 éves pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éves lányhoz 40 éves pasi nagyon durva?

Figyelt kérdés
2010. szept. 16. 17:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem! 34F
2010. szept. 16. 17:56
 2/14 anonim ***** válasza:
egy 20 éves lányhoz legalább két 40-es pasi kell
2010. szept. 16. 17:56
 3/14 anonim ***** válasza:
bérma-keresztapának akarod?
2010. szept. 16. 17:57
 4/14 anonim ***** válasza:
szerintem ja elégé mondjuk az emberektől függ de ha szeretitek 1más
2010. szept. 16. 17:57
 5/14 anonim ***** válasza:

szerintem igen. gondolj bele, mikor te 35 leszel ő 55. most még nincs baj a korával, de az már más lesz. amikor te 60 ő 80 (ha...).

ha nem örök társnak gondolod, akkor persze belefér. és akkor is ha tényleg szeretitek egymást sok-sok év után is.

2010. szept. 16. 18:01
 6/14 anonim ***** válasza:

ha nem olyan a felállás, hogy ősz, kötött pulcsis "papa" mellet sétál a szilikoncicis szőke bombázó, akkor szerintem teljesen rendben van.

20Ł

2010. szept. 16. 18:03
 7/14 A kérdező kommentje:

Teljesen normális férfiról van szó, helyes, ápolt, fiatalos, sportos. Szóval nem néz ki 40 évesnek.

Én sem vagyok egy mű nő...:)

Egyébként még csak alakulgat a kapcsolat, hosszabb távra próbálok nem tervezgetni előre, szóval a 35-55-ös felállás még nem izgat!

Csak kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok, elviselhető-e ez a korkülönbség vagy nevetséges?!

2010. szept. 16. 18:07
 8/14 anonim ***** válasza:
20 év sok. most még nem, de 20 év múlva te egy csinos nő leszel még, a férjed meg egy öregember.
2010. szept. 16. 18:13
 9/14 anonim ***** válasza:

Most itt hiába írom le azt a véleményem hogy igazából NEM vagytok egymáshoz illőek akkor is ha úgy érzed vele fogsz ismerkedni. Ennyi.

Éretlenség jele...

Attól mert nem találtál még normális pasit +2+3+5 év a korosztályodban az nem azt jelenti hogy nem létezik ilyen.

Csak gondolj bele abba hogy ő már több mint valószínű az élete 2/3-ad részét leélte. Namost ha valamit mesél valami történetet hogy így meg úgy történt nem biztos hogy igaz hátteret tud bizonyítani arra az esetre most kamu amit mond vagy csak kitalálta? Én ezekre a helyedbe oda figyelnék ám. Azért egy 40-éves pasi lehet eltitkol valami olyasmit előled amit utálnál de inkább nem mondja ő mit csinált 20 évesen pl?

Szerintem egyáltalán nem vagytok össze illőek. Bocsi.

Én ilyenkor a férfit nem irigykedve nézem mint ahogy sokan hogy "dejóneki" van fiatalos bnője milyen ügyes pasi... hanem úgy gondolok erre, ennyire suta hogy lehet nem talál egy korban érettebb tapasztaltabb nőt? Az ő korába nem kell senkinek se? Elég gáz, hogy ennyire gyerekes.

Mindegy de sok sikert:) Sok szerencsét!

2010. szept. 16. 18:30
 10/14 anonim ***** válasza:
Elvégre, csak az apád lehetne.
2010. szept. 16. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!