Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen férfiak számítanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen férfiak számítanak gazdagnak a nők szerint?

Figyelt kérdés
Mennyi vagyontól tartanak a nők gazdagnak egy férfit?
2022. ápr. 27. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Konkrét limitet vársz? Nincs ilyen. El kellene már engedni azt a sztereotípiát, hogy a nőknek csak a pénz kell.
2022. ápr. 27. 15:59
 2/10 anonim ***** válasza:
43%
Csak az incelek ragaszkodnak makacsul ahhoz a tévhitükhöz, hogy BÁRMELY nő megvásárolható, kérdező.
2022. ápr. 27. 16:00
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

amikor azt mondják az emberek, hogy 400-500-800 e ft meg 1 millió....

Nem tudom, hogy még is ki a franc az aki így indít amikor megismerkedik valakivel?? De most tényleg.. :D Nevetséges. PIN kód nem kell?

Amúgy meg még is mi köze van ahhot bárkinek is.

Sokszor házasságban sem tudják pontosan ki mennyit keres.

Még soha nem ismerkedtem úgy, hogy .."mennyit keresel?" Amúgy meg alapból ki mondaná el a teljes igazat egy idegennek gyakorlatilag?

Itt maximum az értékekről van szó a külsőségekről.

pl.:

milyen háza vagy lakása van, övé e...van e autója, ha igen milyen? De sokszor ez sem fedi a valóságot.

De alapból akik az úgynevezett aranyásók azok a külsőségekből indulnak ki: nyaralásról való képek, mi a kikapcsolódása, hogy néz ki a lakása/háza, autója.

Engem például alapból egy 300.000 Ft-os Suzukival látnak az emberek, itt a napi 30km-es közlekedéshez egy kis suzukit használok nem sajnálom fajta, és a garázsban áll otthon a jobb autó.

2022. ápr. 27. 16:01
 4/10 anonim ***** válasza:
39%

Ezeket a kérdéseket én is utálom: amikor a kérdések a pénzről szólnak, hogy mennyi kereset elég a nőkhöz?

Még egy nő sem kérdezte meg tőlem soha , hogy mennyit keresek, én sem a nőktől.

Annyit láttunk, hogy, hogyan él a másik , milyen körülmények között, mit engedhet meg magának milyen szórakozásokat, étterem stb. És, hogy , hogy néz ki. Igen, talán ebből le lehet szűrni, hogy ki mit engedhet meg magának, ergo kb. mennyit kereshet.

Összeköltözéskor előtt lehet szó arról, hogy akkor kinek mennyi a jövedelme.

Amúgy nem nagyképűség de mint #3 is írta, én is egy szakadt Golfal járok munkába, és otthon áll a garázsban nekem is a drága autó. :)

2022. ápr. 27. 16:14
 5/10 anonim ***** válasza:
72%

Nekem azok számítanak gazdagnak, akik ha úgy döntenének, akkor egy fél éven belül tudnának venni hitel nélkül egy budai családi házat.

Az ilyen embereket kerültem is, mert szerintem túl nagy lenne az anyagi különbség. Most már házas vagyok :)

2022. ápr. 27. 16:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Számomra az számít gazdagnak aki ha kell valami a saját pénzen veszi meg és nem tőlem képes kölcsön kérni, és nem velem fizetteti ki az ő kajáját és minden szarsagat
2022. ápr. 27. 17:00
 7/10 anonim ***** válasza:
36%

Csak én nem látok olyat a kérdésben, hogy a nőknek ez kell? 😅

Szimpla kérdés, hogy mennyitől számít egy férfi gazdagnak a nők szerint. Erre se tudtok válaszolni 😂

Amúgy szerintem egy saját ház, legalább 7 milliót érő kocsi és nettó 850k után szerintem már gazdagnak mondható egy férfi.

2022. ápr. 27. 17:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Ahogy én látom, akinek 30 évesen van 100 milliója, az gazdag... ha ezt önerőből érte el (nem szülők adták, vagy örökölt), akkor életképes is.

31/F (Üzletember, vállalkozó)

2022. ápr. 27. 19:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez az adott nőtől függ. Sőt, embertől. Mindenkinek más, és viszonylag sok embernek kb. annyit jelent, hogy "nálam sokkal jobban él", és azért nagyon nem mindegy, az adott ember az ország melyik részén él. Ezért hallom már néha azt, hogy "tyű, de gazdag, 400e Ft fizetése van". Kevés ember van, aki annyira tisztában van a gazdasággal, hogy tudja, hogy milyen fizetés fölött van benne valaki a felső 10%-ban mondjuk... és akkor arról még nem is beszéltünk, hogy még a fizetés is relatív, mert nem mindegy, hogy valakinek van-e lakása / háza, vagy albérletben lakik, a ház / lakás hitelre vett-e és még milyen egyéb havi fix költségei vannak...
2022. ápr. 27. 20:00
 10/10 anonim ***** válasza:
Vannak itten olyan lányok az országban, akiknek az APJÁHOZ te soha nem fogsz felérni. A helyi Tony Soprano lányának aztán mutogathatod, hogy mennyi pénzed van.
2022. ápr. 27. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!