Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miből lehet tudni, hogy én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből lehet tudni, hogy én is bejöttem a srácnak?

Figyelt kérdés

Pár napja randiztam egy sráccal és az lenne a kérdésem, hogy miből lehet tudni fixen, hogy bejöttem e neki?

Sajnos sokszor megesett az, hogy beleéltem magamat a dologba, vagy félre értelmeztem a jeleket. Mire kell ilyenkor odafigyelnem?

2022. ápr. 26. 23:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát, te voltál ott vele. Mivel nem egy fajta ember van, ugyan olyan reakciókkal, nem igazán értem, mit vársz tőlünk? :D
2022. ápr. 26. 23:39
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan? Egy dolgot tudunk biztosan, hogy meg fogunk halni, mást nem.
2022. ápr. 26. 23:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Hogy is váltatok el? Láttad gondolom a szemeit nem? Kezdeményezett már a pár nap óta újabb talit? Nem? Na akkor tudod a választ...
2022. ápr. 27. 01:21
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

"Miből lehet tudni, hogy én is bejöttem a srácnak?"

Jól éreztétek magatokat a randin, nem volt kínos téma, csend. Csók, kézfogás szintén jó előjel, illetve ha randi után is ugyanúgy keresi a társaságod és kilátásba van a következő alkalom.

2022. ápr. 29. 11:13
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejösz neki, akkor folyatódik, ha hagyod. Felesleges ezt túlbonyolítani.
2022. ápr. 29. 23:45
 6/14 anonim ***** válasza:
Mi lett, kérdező?
2022. máj. 11. 21:49
 7/14 A kérdező kommentje:

Szerintem nem lesz belőle semmi komolyabb. Beszélgetünk továbbra is, nem rázott le a randi után, de nem is kezdeményezett kövi találkozót. Ez rosszul esik, mert nagyon megkedveltem őt.

Valószínűleg, csak én szeretném ezt az egészet és ő kevésbé. De ha van valami tanács esetleg, azt szívesen meghallgatom. :)

2022. máj. 11. 22:00
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Redukáld a találkozás nélküli beszélgetést.
2022. máj. 12. 01:08
 9/14 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, de mindig boldoggá tesz ha ír (bocsi ha ez most nagyon nyálasan hangzik). Volt eszembe, hogy ignorálom őt, mert ha nem nyit felém azzal csak én érzem rosszul magam, hogy nem tetszek eléggé neki, bár fene se tudja. Eddig akiknél ez volt a helyzet azok randi után többet nem kerestek, ő meg továbbra is beszélget velem, bár lehet azért, mert ő a "jobbik" fajtába tartozik.
2022. máj. 12. 01:14
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy boldoggá tesz az írása, de belegondoltál hosszávú következményeibe, amennyiben nem akar többet? Minél tovább tart ez az állapot, minél jobban belehabarodsz, annál fájdalmasabb lesz és tovább tart elfelejtened. Ráadásul addig nem állsz készen másra.

Miért nem hívod el randizni? Szerintem sokkal jobb, ha kiderülnek a szándékai, mint szenvedni szeretetmorzsákért, hiszen ha nem akar semmi, így könnyebben továbblépsz.

2022. máj. 12. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!