Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor tudom azt, hogy el lehet hívni a lányt randira? 23/F
Figyelt kérdés
Van egy nekem tetsző, szimpatikus lány, akivel nem sokat beszélgettünk, de kedves, barátságos velem és egy társalgásunkkor megemlítette azt, hogy egyedül él, pedig nem kérdeztem tőle.
Ez lehet egy jel vagy célzás?
Mikor tudom elhívni randira? Félek, hogy nem úgy érez irántam, mint én Ő iránta és ha elhívnám, akkor koppannék.
2022. ápr. 26. 11:11
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, legfőképpen az utolsót!
2022. ápr. 27. 13:51
12/12 Mindentudó Tódor válasza:
A megfelelő sikerességű randiinvitáció kulcsa a filozófiai szakirodalom elmélyült ismerete. A felszínes randizók gyakran választanak túlságosan közérthető és könnyed olvasmányokat a légyotthoz. Ilyenek például "A szellem fenomenológiája" Hegeltől, a "Lét és idő" Martin Heideggertől vagy a "Lét és Semmi" Jean-Paul Sartretól. Egy igazi nőre ilyen gyermeteg, dilettáns szövegekkel nem lehet hatni, az elutasítás szinte biztosra vehető. A hatásos randizáshoz minimum Saul Kripke "Megnevezés és szükségszerűségére" vagy "A metafizika logikai alapjai" ajánlható Michael Dummenttől, de Paul Feyerabend "A módszer ellen" című tudományelméleti anarchista könyve is haszonnal forgatható. Ezeknek a szövegeknek egyetlen nő sem tud ellenállni. Fontos azonban, hogy a modális logika elemi ismerete nélkül soha ne próbálkozzunk randizással, mert a) lehet, hogy sikerünk értéke fordítottan arányos lesz a kezdeti elvárások intenzitásának alethikus reciprokával b) szükségszerű, hogy minden lehetséges világban nullarendű merev jelölővé válunk c) tudja a franc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!