Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy teljes alakos kép alapján ,hogy saccoljátok meg a férfi magasságát ? Ha nincs kiírva,és rákérdezni sem szeretnétek.
Kérdezd meg!
Úgy is skippelni fogod, ha alacsony, akkor minek húzni az időt?
Hidd el, a férfiak hozzá vannak szokva, hogy ez a lányok egyik első kérdése.
Nem biztos, hogy kukázza az ismerkedést a kérdező, ha nem tartja elég magasnak... Engem azért érdekelt ez mindig ennyire, mert 158cm vagyok, és a 170-175cm közötti pasik az ideáljaim. :) Nekem az felett túl magas valaki, akkor inkább legyen nálam 2 centivel magasabb. :D Sosem küldtem el emiatt senkit, de sokkal jobban vonzanak az alacsonyabbak, így ez nagy plusz pontot jelentett.
Szóval agyaltam én is bőven, egy kép alapján milyen magas lehet valaki. :D Sajnos nagyon nehéz így belőni ha nincs mihez viszonyítani. Próbálj róla több egész alakos képet kérni, vagy facen, más platformon kinyomozni a profilját, hátha van róla fent. Ha látszik a telefonja, és ismered azt a típust, talán segíthet valamennyit. Karóra, okosóra, baseball sapka (fiataloknál fullcap, snapback)... Esetleg nézd meg a nadrág szárát, a bokájánál látni fogod, fel van-e hajtva és meddig ér, stb. Amúgy gondolom társkereső, ahogy tapasztaltam, azok nem szoktak bizonyos adatokat megosztani a profilban, akik szégyellik. Szerintem ettől függetlenül megkérdezhetnéd, nem ezen fog elbukni az ismerkedés. Valószínű többen kérdezték már tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!