Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randi utáni meghívás. Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi utáni meghívás. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Kicsit aggódom, hogy elrontottam a randi végét. A srác felajánlotta, hogy esetleg elmehetnék egy koncertre valamikor vele, de jóval előtte mondta, hogy sok ismerőse van azon a helyen, az a törzshelye. Előtte beszéltük, hogy én annyira nem szeretem a tömeget, és a sok embert, így a kérdés után egyből ki is javította magát, hogy de hát igen, ott sokan vannak. Én persze bepánikoltam, hogy az ismerőseivel kellene találkoznom, pedig elmentem volna vele valami személyesebb helyre, de ezt persze nem sikerült kimondtani, csak helyeseltem a sok emberre. Utána üzentem neki egy semleges üzenetet, valahogy próbáltam jelezni, hogy nyitott vagyok, de leállt a beszélgetés, most nem tudom mit csináljak... Várjak vajon, hogy még egyszer kezdeményezzen? (L)

2022. ápr. 25. 07:46
 1/6 Noren1989 ***** válasza:
100%
Ha szoc fóbiàd van, ajànlj te inkàbb programokat.
2022. ápr. 25. 07:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Gondolkozom, hogy ráírok, de nyomulósnak sem szeretnék látszani.
2022. ápr. 25. 08:01
 3/6 Noren1989 ***** válasza:
100%
Akkor hagyjad,ha ekkora gàtak vannak.
2022. ápr. 25. 08:34
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
"Szia Bela! All -e meg az a koncerte valo meghivas?"
2022. ápr. 25. 09:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

#2: akkor ne nyomoulj és hagyjad elúszni ezt a lehetőséget 🤦

Én valami ilyesmit írnék neki:

"Szia, milyen napod volt? Emlékszel, hogy minap kérdezted, mennék-e veled koncentre. Azt hiszem félreérthetően fogalmaztam meg a válaszom. Szívesen megyek veled programokra, de tömegiszonyom miatt ez nekem nehéz lenne. A hétvégén tervezek egy 2 órás erdei túrát, lenne kedved velem jönni?"

2022. ápr. 25. 10:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Végül írtam
2022. ápr. 25. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!