Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is ez egy jel, hogy egyáltalán nem kellene találkoznom vele?
Nem első randi, régen már egyszer megpróbáltuk.
A lényeg azon van, hogy péntek óta képtelenség találkozni a sráccal, és szerintem a holnap sem fog összejönni, de nem csak miatta, hanem olyan, mintha egyszerűen minden közbe akarna szólni...
Pénteken én végeztem korán a munkában, úgy volt, hogy találkozunk, aztán estig nem is irt semmit erről, hogy akkor mikor vagy stb.. Aztán kiderült, hogy ő meg rám várt, hogy írjak neki, mikor végzek, ott ült a könyvtárban.. Szóval ez miattam is volt.
Este azt mondta, hogy ma szeretne találkozni most már tényleg, menjünk el kávézni, erre ma reggel kiderült, mikor szóba hoztam, hogy ma nála lesz egy barátja, Ukrajnából repült ide, és nem tudott mondani semmi biztosat... Ezen is kiakadtam, mert nyilván tudta, hogy jönni fog..
Aztán most meg azon, hogy a holnapi programomat végül áttettem ma estére, mert nekem meg a vasárnap volt foglalt, és mondta, hogy tényleg nagyon sajnálja meg minden, holnap egész nap ráér, menjünk el reggelizni. Kérdezem, mondjuk 11 az jó lenne? Ja hát nem biztos a 11-ben, mert ma még mennek bulizni... (De először azt mondta, ma este megy el a barátja). De hogy ne aggódjak, jó lesz a reggel..
Ti mit gondoltok? :D Szerintem ez már teljesen nevetséges.... Mintha minden ellene lenne. Meg nyilván már ideges is vagyok rá...
Elmondta csomószor, mennyire várja, hogy talizzunk, meg tényleg nagyon normális volt, erre most meg itt szórakozik velem..
Nincsenek ilyenek, hogy "jel".
Maximum intő jel lehet, ha valakinek rossz megnyilvánulásai vannak. Ha szeretnéd akkor egy próbát mindenképpen megér.
En nem tudom, de szerintem, ha valaki igazan akar talalkozni, akkor az priorizal...
Ha kozbejon munka ,vagy ne adja Isten, betegseg, akkor persze nehezebben megoldhato.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!