Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a 20 eves csaj hozzamegy a 40 eves vezerigazgatohoz/ gazdag vallalkozohoz, akkor egy 40 eves nonek is lehet szerencseje egy 60 eves gazdag allalkozonal, nem?
Figyelt kérdés
A goldiggerseg nincs eletkorhoz kotve, csak legyen meg a 20 ev korkulonbseg2022. ápr. 23. 20:37
11/24 anonim válasza:
Vagy ilyen gondolkodásmóddal a normalis korodbeliek menekülnek
12/24 A kérdező kommentje:
En beernem egy korombeli szexi izmos atlagkeresetuvel is, de meg neki is topmodel kell. Viszont ha oreg jut, annak legyen statusza, penze
2022. ápr. 23. 21:10
14/24 anonim válasza:
9: sok férfi fel sem fogja, hogy valamekkora státusszal rendelkezik, legyen az kinézet, magasság, pénz, elért eredmények valamilyen területen, stb.
de aki ronda, alacsony, átlagos keresetű, nem túlzottan teheséges semmihez, azok taszítják a nőket.
15/24 anonim válasza:
"de aki ronda, alacsony, átlagos keresetű, nem túlzottan teheséges semmihez, azok taszítják a nőket"
Miért lep ez meg bárkit is?
16/24 anonim válasza:
Dehogy taszítják. Nekem nagyon régen azt mondták, hogyha valamire való vagy (van egy normális kiállásod és van némi eszed), akkor ha eldobod a bézbóz sapkád, 5 nő fogja visszavinni neked.
Röhögtem rajta, de tényleg így van. Tapasztalatból mondom.
17/24 anonim válasza:
Szerintem a 60-as vállalkozó is a 20-as csajt választaná nem a 40-est.
18/24 A kérdező kommentje:
Szerintem 20 ev korku a lelektani hatar egy nőnél hogy összejöjjon egy pasival.
2022. ápr. 23. 21:20
19/24 anonim válasza:
16: pont azt magyarázom, hogy ha nem vagy kiemelkedően jó semmiben (tehát nincs "normális kiállásod" és nincs "némi eszed", bár ez utóbbi nem tudom mit jelent, nekem 2 diplomám van az ELTE-ről és egy senki vagyok a lányok szemében), akkor taszítod a nőket.
20/24 anonim válasza:
De a 20-as csaj inkább a 40-est, mint a 60-ast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!