Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ez jo vagy inkabb gaz inditas szerintetek egy tarkeresos profilban: "Nem vagyok tokeletes, de Toled sem varom el, hogy az legyel."?
2 opció jut eszembe:
-Ez egy olcsó giccs szöveg, mintha Oravecz Nóra vagy Coelho idézet lenne.
-Vagy ha szó szerint értem és komolyan veszem, akkor az jön le, hogy nem tartod magad elég jónak,ezért cserébe beéred kevesebbel is, így viszont, hogy alul értékeled magad lehet, hogy azoknak se fogsz kelleni,akikkel amúgy egy szinten lennél.
Félre ne értsd, én ezt alapból nem tartom rossz hozzáállásnak, ha van egy egészséges önkritikád és másoktól se várod el, hogy tökéletesek legyenek, de ez alap dolog, vagy legalábbis annak kéne lennie. Szóval ezzel még nem mondasz semmit, vagy hát ennyi erővel azt is írhatnád, hogy megmosod a fogad meg kitörlöd a segged.
Én ilyet írtam ki, jöttek is rá levelek.
Úgy fogalmaztam meg, hogy "Hasonlóan tökéletlen páromat keresem:)"
Mondjuk nekem nem feltétlen külsőre vonatkozott, illetve kiírtam milyen magas, hány kiló vagyok, meg hát látszott, hogy jól nézek ki(nő vagyok).
Engem a sok tökéletes, karriert épített, világban utazgató, 3 nyelven beszélő, heti 3x edző, megfelelően étkező gazdag, hibátlanul barnult, sikeres, helyes férfi vágott tönkre, olyan komplexusom lett tőlük, hogy megszólalni nem mertem. Erre a szövegre normális férfiak írtak kisebb nagyobb hibákkal, akik sejtették, hogy van "takargatnivalóm", de nekik is volt, sokszor olyan, amire nem is gondoltam volna.
Nekem bejött, hátha bejön neked is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!