Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi után eltűnhet emiatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi után eltűnhet emiatt?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit munka ügyben ismertem meg 2 és fél hónapja. Munka után még ott maradt beszélgetni velem 1 órát, nagyon jó volt. Aztán másnap bejelölt facebookon és elkezdtünk csetelgetni. Majdnem minden nap írt 2 és fél hónapon keresztül, max 1-2 napok maradtak ki néha mikor nagyon elfoglalt volt. (Alapjáraton is elfoglalt a meló+suli miatt,de mindig szánt rám időt, legtöbbször ő keresett). Hamar elárulta, hogy teljesen odáig van értem, nagyon sokat cseteltünk és egy idő után elkezdett becézgetni, úgy írni mintha már együtt lennénk (pl. hiányzol, imádlak stb). De ha őszinte akarok lenni, én is ezeket éreztem,csak nem mondtam ki,hisz még nem volt köztünk semmi valójában, csak sűrű csetelgetés, képküldözgetés, 1-2 videóbeszélgetés. Régóta mondogattuk, hogy talizni kéne, de az ország túlsó felében lakik, és mindketten elfoglaltak vagyunk. Végül 2 és fél hónap után sikerült összehoznunk egy talit úgy, hogy félútig ment mindkettőnk, és ott eltöltöttünk 4-5 órát kettesben (városnézéssel, beszélgetéssel). Hozott nekem csokit és virágot is, bókolgatott, kedves és gyengéd volt. A randi második felében elkezdett közeledni felém, megfogta a kezemet, simogatta, és úgy nézett rám, mintha meg akarna csókolni... de én kerültem a helyzetet, mert őszintén, 6 óra ismertség nekem kevés volt ehhez. Hiába cseteltünk sokat, kb. idegennek éreztem élőben. Biztos vagyok benne, hogy érezte, hogy direkt kerülöm a csókhelyzetet. Gyanítom, hogy ő már nagyon vágyott volna rá, hisz ő már hetek óta úgy ír, mintha együtt lennénk, meg hogy olyan jó lenne, ha odaköltöznék hozzá... Randi végén elköszöntünk, mondta hogy jól érezte magát és reméli találkozunk még, meg hogy majd írjak ha hazaértem. Írtam is, és normális volt, megírta hogy élvezte a randi minden másodpercét és köszöni hogy velem tölthette a napot stb. Én is hasonlókat írtam. Megírta, hogy meg akart volna csókolni, de nem mert. Én erre írtam, hogy egyelőre nem álltam készen a csókra. Utána még írt rendesen 1 napon át, de már nem szívecskékkel és becézgetésekkel...ettől függetlenül magától keresett... Aztán most feltűnt, hogy 1-2 napja már átváltott az egész beszélgetés, és már én keresem őt, én várok a válaszaira órákat, félnapokat. Kicsit kezd olyanná válni, mintha elveszítette volna az érdeklődését. Pedig a randin nagyon úgy tűnt, hogy még jobban odáig van értem mint eddig, és utána is azt írta, hogy jobb vagyok mint ahogy elképzelt. Úgyhogy arra gondoltam, azért kezdhetett el felszívódni, mert nem történt köztünk a kézfogásnál több és látja, hogy még hosszú lenne velem az út az ágyig. Mit gondoltok? Most igazából nem tudom, írogassak-e neki egyáltalán, vagy hagyjam a fenébe.. mert amúgy akarnék vele tovább ismerkedni nagyon is, de ha ettől lelankadt, akkor nem tudom, van-e értelme. Pedig randi után megírtam neki többször, hogy mennyire jól éreztem magam és szeretnék vele újra találkozni stb.
2022. ápr. 22. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
7%
nem olvastam el
2022. ápr. 22. 17:35
 2/7 anonim ***** válasza:
29%

A parommal fel evig chatteltunk (elotte nem talalkoztunk), majd egy feluton talalhato varosban randiztunk. Szex is volt. Nyaron lesz az eskuvonk.

En mar a chattelgetos idoszak alatt is nagyon vagytam ra es meg ugy online is hihetetlenul vonzonak talaltam..hat meg eloben!

Igazabol nem tudom mit vartal..vagyis mire? Mindenesetre ez a vonat elment. Ha par napot chattelgettetek volna, akkor meg megertem, de igy...Foleg, hogy ti mar eloben is talalkoztatok. Nem azt mondom, hogy rogton szexelj fuvel-faval, de ha mindket fel reszerol komoly a szandek, akkor egy csok belefert volna..

Maskor okosabb leszel.

2022. ápr. 22. 17:52
 3/7 A kérdező kommentje:

Máskor okosabb leszel?

Máskor sem tennék másképp. Nekem ez egy 6 órás ismeretség. Írogatni lehet bármit, de teljesen más, mint személyesen. Ez most ki is derült, mivel totál másnak gondoltam őt, hiába beszéltünk anno már 1 órát.

2022. ápr. 22. 18:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Akkor? Kiabrandultal?
2022. ápr. 22. 18:03
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Megértem őt. Mégis mit kellett volna tegyen? Találkozni nem tudtok, amikor meg végre összejön, te beadod a szűzleányt. Csókolni akart, nem megfektetni... Te elutasítottad, így most már nem akar több energiát fecsérelni rád, hogy majd 1-2 hónap múlva esetleg újra eltöltsetek fél napot a semmiért.

Nem, nem az a baja, hogy messze van az ágy, hanem, hogy nem viszonoztad a közeledését. Barát-zónába raktad.

2022. ápr. 22. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez lényegében második alkalom volt. Először 1 óra beszélgetés, utána meg egy több órás randi. Kicsit mindkettőtöket megértelek, de neki valószínűleg ez nem esett jól.
2022. ápr. 23. 10:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Nos, a Kerdezo is felszivodott, ahogy a srac is...🤷🏻‍♀️
2022. ápr. 23. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!