Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vágyom a férfiak megerős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom a férfiak megerősítésére?

Figyelt kérdés
Van egy csodás férjem 6 éve. Imádom őt is és az életünket is - általában véve. Mégis azt vettem észre, hogy még mindig arra vágyom, más férfiak vággyanak rám, nem testileg, hanem úgy egyben kapcsolatra. Ami fura, mert én nem akarok mást, tudom, hogy a legjobbal vagyok. A munkámból adódóan gyakran ismerek meg férfiakat, és elő szokott fordulni, hogy látom rajtuk, hogy tetszem nekik. Na, ezek a pasik azok, akiket kiszúrok magamnak. Egyszerre csak egyet, és akkor annak az egynek szeretném bebizonyítani, hogy én lennék a legjobb fogás számára. Persze ne szó szerint vegyétek. Általában bejelolnek facen, és rám is írnak ezek a fiúk, én pedig igyekszem olyan benyomást kelteni, hogy én egy szuperbomba nő vagyok belsőre is, és igyekszem elérni, hogy epekedjen utánam, arra vággyon, hogy az övé legyek hosszútávon. (Egyébként mondani szoktam, hogy házas vagyok). De ez odáig fajul, hogy gyakran bemeselem magamnak, hogy én pl. szeretnék falmászó lenni, csak mert láttam facen hogy a fiú nagy falmászó, én pedig szeretnék imponálni neki. És simán eljutok addig, hogy elkezdek eljárogatni falat mászni, és esküszöm élvezem is, de legfőképpen az motivál, hogy majd mondhatom neki vagy ha már jól megy, találkozhatunk falmászó versenyen és csak úgy lesni fog, micsoda nő vagyok. Jó a fantáziám, nagyon is, ezt mindig tudtam. De ha belegondolok racionálisan, egyik férfit sem akarnám kapcsolatra sem. Kalandokban pedig sosem voltam, az nem az én világom. Szoval valójában semmi értelme ennek, mert nem akarok tőlük semmit. Azt hiszem, talán csak megerősítést várok, hogy milyen különleges nő vagyok... De nem gondolom, hogy ez normális dolog:D Miért hajszolom magamat ilyenekbe idegen férfiak sovargasara vágyva? És az a kemény, hogy én magam is elhiszem, hogy én most falmászó szeretnék lenni, és gyakran el is érem a célom, tehát simán lehet hogy emiatt a srác miatt én pár hónap múlva már egy falmászó versenyen elinduljak.. De ez csak egy példa.
2022. ápr. 22. 10:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Közhelyesen fog hangozni, de neked ezt egy pszichológussal kellene megbeszélned.

Kiskorodban feltétlen szeretetet kaptál a szüleidtől? Mindig ott voltak, számíthattál rájuk? Most a harmincas éveid derekán jársz, esetleg a vége felé? Amolyan díva típus vagy, szeretsz szerepelni, a középpontban lenni? A férjed inkább csak külsőségekben "tökéletes" (jóképű, sportos, jól keres stb)? Elég figyelmet, szeretetet kapsz tőle? A te akaratod is érvényesül? Terveztek gyereket?

Ezeket persze nem muszáj itt megválaszolni.

2022. ápr. 22. 13:16
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a kongó üresség és az unalom teszi. Talán.

Az viszont jelentős empátiahiányra utal, hogy így használod a szórakoztatásodra ezeket az embereket. Sorban, egyszerre csak egyet...

2022. ápr. 22. 14:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Önbizalomhiányos vagy. Lehet tudat alatt versenyezni akarsz a pároddal. Lehet rossz az önértékelésed és ezzel tuningolod az egód.

Egy szakembert lehet nem ártana felkeresni. Miért? Mert mindenki vágyik a pozitív megerősítésre, ez emberi dolog, de amit te csinálsz az már túlzás. Az már nem egy laza kis flört (ami szerintem tök oké, ennyi mindenkinek kell), hanem szándékosan provokálsz másokat. És ebbe az a szörnyű, hogy lehet valakinek tényleg megtetszel, megkedvel, talán beléd is szeret, elhiteted vele, hogy van esélye aztán pofára esik. És a pofáraesés is benne van az életben, de Te szándékosan ejted pofára. Valóban kamaszok csinálnak ilyet, nem felnőtt nők.

Úgyhogy a hülyeség helyett inkább invesztálj egy jó pszichológusba. Mondom ezt minden rosszindulat nélkül.

N

2022. ápr. 22. 15:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!