Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vágyom a férfiak megerős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom a férfiak megerősítésére?

Figyelt kérdés
Van egy csodás férjem 6 éve. Imádom őt is és az életünket is - általában véve. Mégis azt vettem észre, hogy még mindig arra vágyom, más férfiak vággyanak rám, nem testileg, hanem úgy egyben kapcsolatra. Ami fura, mert én nem akarok mást, tudom, hogy a legjobbal vagyok. A munkámból adódóan gyakran ismerek meg férfiakat, és elő szokott fordulni, hogy látom rajtuk, hogy tetszem nekik. Na, ezek a pasik azok, akiket kiszúrok magamnak. Egyszerre csak egyet, és akkor annak az egynek szeretném bebizonyítani, hogy én lennék a legjobb fogás számára. Persze ne szó szerint vegyétek. Általában bejelolnek facen, és rám is írnak ezek a fiúk, én pedig igyekszem olyan benyomást kelteni, hogy én egy szuperbomba nő vagyok belsőre is, és igyekszem elérni, hogy epekedjen utánam, arra vággyon, hogy az övé legyek hosszútávon. (Egyébként mondani szoktam, hogy házas vagyok). De ez odáig fajul, hogy gyakran bemeselem magamnak, hogy én pl. szeretnék falmászó lenni, csak mert láttam facen hogy a fiú nagy falmászó, én pedig szeretnék imponálni neki. És simán eljutok addig, hogy elkezdek eljárogatni falat mászni, és esküszöm élvezem is, de legfőképpen az motivál, hogy majd mondhatom neki vagy ha már jól megy, találkozhatunk falmászó versenyen és csak úgy lesni fog, micsoda nő vagyok. Jó a fantáziám, nagyon is, ezt mindig tudtam. De ha belegondolok racionálisan, egyik férfit sem akarnám kapcsolatra sem. Kalandokban pedig sosem voltam, az nem az én világom. Szoval valójában semmi értelme ennek, mert nem akarok tőlük semmit. Azt hiszem, talán csak megerősítést várok, hogy milyen különleges nő vagyok... De nem gondolom, hogy ez normális dolog:D Miért hajszolom magamat ilyenekbe idegen férfiak sovargasara vágyva? És az a kemény, hogy én magam is elhiszem, hogy én most falmászó szeretnék lenni, és gyakran el is érem a célom, tehát simán lehet hogy emiatt a srác miatt én pár hónap múlva már egy falmászó versenyen elinduljak.. De ez csak egy példa.
2022. ápr. 22. 10:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%

Barátnőim is ilyenek. Foglaltak es hosszu távu JÓ kapcsolatban vannak olyannal, akit nem hagynak el soha. De megis nyomulnak mindenfele pasira csak egotuningbol

Hogy ők jó nők, ezt akarjak maguknak bizonygatni.

Sz.r lehet így élni hogy nem tudnak a saját párjuk mellett simán boldog lenni es lesz.rni a többi pasit.

Ez szerintem abbol.jön hogy lekötik magukat olyannal aki jo meg rendes, de kemia meg kanyarban valszeg. A pasijuk nem egy vonzo alfa aki allandoan izgatná a fantáziájukat.

2022. ápr. 22. 11:16
 2/13 anonim ***** válasza:
82%
A legtöbb nő önértékelési gondokkal küzd (amúgy rengeteg férfi is, csak ők le vannak szarva valamiért), szóval akár normális, akár nem, kell nekik a megerősítés. Ez már szinte természetes, szóval nagyon nem lógsz ki ezzel a sorból.
2022. ápr. 22. 11:18
 3/13 A kérdező kommentje:
Az én párom vonzó nagyon is, a kispécézett pasik kinézetre sem közelítik meg. A szexuális életünk is nagyszerűen működik. Ezért sem értem, miért van szükségem külső megerősítésre.
2022. ápr. 22. 11:19
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valszeg nyomja lefelŕ az önbizalmad az hogy ő kapós es vele versenyzel.
2022. ápr. 22. 11:20
 5/13 A kérdező kommentje:

4, nem ez lesz a probléma.

2, lehet önértékelési probléma legbelül, de nem érzem

2022. ápr. 22. 11:26
 6/13 anonim ***** válasza:
67%

Feküdj le velük és megnyugszol.

40/N

2022. ápr. 22. 11:35
 7/13 anonim ***** válasza:
67%

Ennek semmi köze nincs az önértékelési problémához. Egy öntelt majom vagy, anyukám! Ez a helyzet röviden és tömören.

A 15-16 éves fruskák szokták ezt csinálni, de a normálisabbja idővel kinövi.

Lehet nyomkodni a pirosat, kolleganők...

2022. ápr. 22. 11:38
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Unalmas a kapcsolatod.
2022. ápr. 22. 11:39
 9/13 anonim ***** válasza:
70%
A 15 16 evesek pomt önbizalomhiányosak
2022. ápr. 22. 11:41
 10/13 anonim ***** válasza:
helyes pasikat is dobják ha uncsik.. De mindenki nem lehet olyan alapból mint ha 10 kávét be vert volna meg 2 vicces cigit .. Vannak nyugodtabb emberek meg vannak a szét pörgetem a szívem , pofázok egyfolytában 6 óra alvás elég.. Azt 40 évesen boom szívroham.Inkább vagyok nyugodt, az a hosszú élet titka és a pihi.
2022. ápr. 22. 12:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!