Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 40-50 körüli nők! Ha egy 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-50 körüli nők! Ha egy 30 körüli pasi hív el titeket randizni mi jut elsőnek eszetekbe?

Figyelt kérdés

Biztos nagyon éhes már ezért mászik rám? Úristen de jó kis csaj vagyok még most is? BIztos az érett nőket szereti? A fiatal nők letojják ezért nyomul rám?

F/31

2022. ápr. 21. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok ennyi de probalok 10 20 év minuszt elképzelni a pasi javára.

Ez lejön siman.

Ha haverok közé visz bandázni, beavat az eletébe, vagy egyutt bulizunk, stb, akkor jo, közéjük passzoló csajnak tart valoban aki nem lóg ki a kora miatt

Ha inkabb kettesben akar progikat vagy abba sem fektet sokat hanem folyamat a szexre terel is egyértelmű minek tarthat...

Ha a koromra utalgat, hogy de jo kis tapasztalt erett nő vagy, vagy bármi korra utalót tesz, akkor olyan mintha lenézne egy használati rongynak aki örulhet ha egy pasi szóbaáll vele. Pláne ha fiatal. Ez alázó.

Ha a fiatal nők letojják, az lejön abbol ha béna nyomi, balfék, szerencsétlen a kisugárzása, hülye buta a gondolkodása vagy antiszociális stb

2022. ápr. 21. 18:34
 2/6 anonim ***** válasza:
93%
Az, hogy nem kezdek olyannal, aki annyi idős, hogy a gyerekem lehetne, ha "sikerül" az első randim.
2022. ápr. 21. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, nálam teljesen normális +/-10 èv korkülönbsèg.
2022. ápr. 21. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább az, hogy az érettebb nőket kedveli.
2022. ápr. 21. 19:00
 5/6 anonim ***** válasza:
53%
Kanos kis hülye.. nekem ez
2022. ápr. 21. 19:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha ismerem már korábbról, maximum 10 évvel fiatalabb nálam, beszélgettem már vele, nem full ismeretlen, akkor meglepődök, hogy biztos engem szeretne randira hívni? Az önbizalmamnak ez esetben jót tenne, hogy ilyen jó nőnek tartana. Feltéve, ha nyilvános helyre hívna randira.

Amennyiben a lakására vagy lakásomban szeretne "randizni", akkor viszont egy bunkó parasztnak tartanám, aki csak arra tartana méltónak, hogy megdugjon. Ez számomra megalázó lenne még úgyis, ha ismerem régebbről az illetőt. 40N

2022. ápr. 21. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!