Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan lány, aki el merne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány, aki el merne menni az első randira smink nélkül (vagy esetleg már volt is)?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 21. 18:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
simán bármikor. ha mégis, az max. spirál
2022. ápr. 21. 18:35
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Voltam már, nem egyszer...

Igaz, a férjemmel az első randin ki voltam sminkelve, de mivel nem alszom sminkben, így lefekvés előtt lemostam, szóval hamar látott anélkül is...

2022. ápr. 21. 18:36
 13/23 anonim ***** válasza:
50%
Én inkább csinálnék egy filter nélküli, élő sminkelős videot, ahol látod az előtte utána képet. Kuurva unalmas lenne, és változást sem látnál.
2022. ápr. 21. 18:36
 14/23 anonim ***** válasza:
84%
A ferfiak meg a filtereket se veszik eszre a kepeken, azt hiszik az a valosag
2022. ápr. 21. 18:46
 15/23 anonim ***** válasza:
67%
Én sosem sminkelek, van párom.
2022. ápr. 21. 18:47
 16/23 anonim ***** válasza:
92%

Ha kéri, hogy lásson anélkül, persze normális stílusban, akkor igen, de akkor a parkba megyünk vagy valami ilyesmi. Pl koncerten, étteremben komfortosabb nekem sminkben.

Nem vagyok gondolatolvasó különben, hogy az aktuális randi partneremnek mi jön be, és mivel alapból sminkelek, egy randin pont nem kezdem el abbahagyni magamtól, hű vagyok a saját igényeimhez nyilvánvalóan.

Ha valaki totál ellenzi még a natúr sminket is hosszú távon, akkor jobb előre szólni, mert nem vonnám ki teljesen a sminkelést az életemből, úgyhogy nem egymást keressük.

2022. ápr. 21. 18:57
 17/23 anonim ***** válasza:
61%

Soha életemben nem volt még rajtam smink...

36/N

2022. ápr. 21. 20:31
 18/23 anonim ***** válasza:
88%

Szeretem az extrém színeket a szemhéjamkn, sima hétköznap is hajlamos vagyok olyan sminket hordani, amit más alkalmakra vállal be. Ebből adódóan gondolom nem randi előtt dobnám ki az alap, szinte mindennapi rutinom részét.

De ez nem merés kérdése, legalábbis nálam. Szerintem kifejezetten aranyos arcom van smink nélkül.

2022. ápr. 21. 21:19
 19/23 anonim ***** válasza:
93%
Èn csak akkor sminkeltem ki magam, ha szìnhàzba, buliba vagy szallagavatòra mentem. Randira sosem, valahogy nappali programokra nem volt szokàsom.
2022. ápr. 22. 00:45
 20/23 anonim ***** válasza:
63%
Mernék, de nem tenném meg, mert lealacsonyító. Az ellenkezője is az lenne, ha nem sminkelnék, és kérné, hogy sminkeljek, vagy neki tetsző ruhát vagy hajat csináljak. Nem. Vagyok valaki saját preferenciákkal.
2022. ápr. 22. 04:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!