Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen magasak vagytok és hány centis férfiakkal lennétek együtt?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok!2022. ápr. 20. 17:52
11/18 anonim válasza:
172 cm vagyok olyan 175töl màr oké
33N
12/18 anonim válasza:
165 cm vagyok, a férjem 187 cm.
Az exem pl 167 cm volt.
33N
13/18 anonim válasza:
176 cm vagyok, mindig a nálam valamennyivel magasabb férfiak jöttek be; a párom 185 cm.
26/N
14/18 anonim válasza:
Személy igazolvány szám nem kell?Esetleg lakkcím,születési hely,idő?🤣🤦
15/18 anonim válasza:
150 cm vagyok, azt szeretem, ha egy fél fejjel (az olyan 10 centi) magasabb nálam az illető, de azért ez talán az esetemben nem egy teljesíthetetlen dolog. Ezen felül mindegy a magasság, tetszett már 170 centis meg 190 körüli pasi is. Párom 188, az exem 172 volt (a szakításnak semmi köze nem volt a magassághoz).
22/N
17/18 anonim válasza:
Ha ott kezdődne, a 170 cm-s pasik szarban lennének, mert ezek a nők nem velük fognak ám kezdeni.
18/18 anonim válasza:
Úgy van! Éljenek a magas nők! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!