Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehet zárkózott,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet zárkózott, félénk pasit meghódítani?

Figyelt kérdés
Ha látszik, hogy tetszem neki, elpirul a közelemben, sokszor néz, de csak akkor beszélünk, ha kettesben vagyunk, nem mer sokszor odajönni mások előtt. Keveset beszél, másokkal a társaságban szinte semmit. Mások kicsit cukkolják is talán, úgy vigyorognak, ha látnak minket kettesben.

2022. ápr. 20. 11:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Türelemmel és bizalommal! Ne hozd ciki helyzetbe és meg fog jönni az önbizalma!
2022. ápr. 20. 11:44
 2/12 anonim ***** válasza:
31%

Azt értsd, hogy a maszkulin oldalának az erositesere van szüksége, amit te nem tehetsz helyette, maximum türelmes és megerto lehetsz.

Apatéma, férfiminta, személyiségfejlődés.

Ha vonzódik hozzád, az rendben van, nagyon hódítani nem kell, az a férfi dolga(lenne). A nő csábít kedvesem.

Sajnos az eset egyedisége miatt szűkösek a határok, nagyon sok dolgot nem tehetsz, de talán az jut eszembe, hogy ha komolyan érdekel, akkor legyél kitartó, türelmes, amíg komfortosabban érzi magát a helyzetben, adj egyértelmű jelzést neki, hogy érdekel téged mint férfi, hogy könnyebben átlépje a határait, amit az önkorlátozó hiedelmei húztak meg.

Sok szerencsét.

2022. ápr. 20. 11:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha kettesben működik, akkor azt kell "erőltetni".
2022. ápr. 20. 11:46
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Az én férjem is ilyen volt, de: ha akarnak valamit/valakit, összeszedik magukat.
2022. ápr. 20. 11:47
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Legyetek ketteseben, chatelj vele, hívasd meg magad randizni, vagy valami programra.

Érj hozzá, legegyszerűbb egy közös filmezés közben hozzá simulnod, szavak sem kellenek hozzá.

2022. ápr. 20. 11:49
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem provokáld kicsit, cukkold kicsit fel. Élezd a helyzetet amíg már nem bírja.

De ne csak várj, az itt nem lesz elég.

2022. ápr. 20. 11:54
 7/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nincs fent semmilyen közösségi oldalon, még azt is titkolja, merre lakik (egy munkatársa egyszer elvitte haza, de olyan helyen szállt ki az autóból, hogy ne lehessen tudni, merre megy), szóval nagyon titkolózó mindenkivel.
2022. ápr. 20. 11:56
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

elég egyszerű

amikor legközelebb beszélgetsz vele, válasszál olyan témát, amit nem lehet adott időben jól átbeszélni, majd amikor menned kell vissza dolgozni, mondjad, hogy szívesen folytatnád a beszélgetést délután telefonon. Megadja a számát,onnantól meg időnként írhatsz neki, beszélhetsz vele, ha meg úgy érzed, hogy jól alakul, elhívhatod hétvégén valami közösségi programra

2022. ápr. 20. 12:09
 9/12 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem hagyd a fenébe. Ez egy mentálisan beteg idióta lehet azok alapján amit a #7-es kommentben leírtál.
2022. ápr. 20. 12:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ mennyire sérült! Ha csak introvertált, de amúgy nincs komoly baja, akkor csak kicsit több idő kell neki. De én pl. sokáig teljesen lefagytam, ha közeledett hozzám egy lány. El kellett volna 16 éves koromban küldeni terápiába, mert ok, hogy 24 évesen nagy nehezen megszabadultam a szüzességemtől, de a kapcsolataimat is elrontottam, mert az önképemnek az a hibája, ami szégyenlőssé tett, az a kapcsolataim működtetésére is károsan hatott.

Tehát nagy kérdés, hogy mennyire van tönkretéve, el tudja-e képzelni, hogy ő szerethető, milyen a viszonya a saját testével, stb.

Ha el tudod érni, hogy legyetek ketten, de mégis viszonylag semleges programokon (tehát nem pl. disco-ban), akkor lehet hogy egy idő után képes lesz összeszedni magát. Majd meglátod, te mennyi időt szánsz rá. Egy értékes ember megérhet kis plusz időt. Közben azért magadra is reflektálj, hogy te nem megmenteni akarod-e, anyai ösztönök bekapcsoltak-e vele kapcsolatban, mert ebből is lehet probléma...

49f

2022. ápr. 20. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!