Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz újra bekövetni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz újra bekövetni valakit?

Figyelt kérdés
Szóval volt egy srác akivel kavarogtunk, de múltkor összevesztünk, méregből kikövettem aztán azóta újra találkoztunk, de szerintem neki fel sem tűnt, hogy kikövettem. Ti bekövetnétek újra? Vagy csak megalázkodnék?
2022. ápr. 19. 16:25
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
8 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne kövesd be újra.
2022. ápr. 19. 16:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Melyik alkalmazás mutatja, hogy ki követett be? Az életben nem láttam még ilyet.

Egyébként nem is követek senkit, észben tudom tartani, ki érdekel, nem is értem ezt a funkciót, mire is jó!..

2022. ápr. 19. 17:08
 3/3 anonim ***** válasza:

"Melyik alkalmazás mutatja, hogy ki követett be? Az életben nem láttam még ilyet."

Instagram

2022. ápr. 19. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!