Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem szeretném, hogy ő fizesse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretném, hogy ő fizesse a mozijegyemet. Hogy intézzem?

Figyelt kérdés
Mozizni (is) megyünk első randin a fiúval és én nem szeretném, hogy ő fizesse az én jegyemet is. Hogy lehet ezt kulturáltan intézni? Hiszen ha a pultnál fizetéskor közlöm, hogy bocsi, de külön számolják már légyszi, az elég furcsán jön ki úgy. De az is H*lyén jön ki, ha előre közlöm vele, hisz miből is gondolom, hogy egyáltalán ő akarta fizetni az enyémet is? :D:D Mégis hogy kellene ezt intézni? Ha utólag adom oda neki , az is elég fura.
2022. ápr. 19. 11:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
19%
Férfiként kérem, hogy legalább annyi méltóságot és férfiasságot adj meg a kanidnak, hogy férfi szokás szerint ő fizessen az első randin!
2022. ápr. 19. 12:38
 12/21 anonim ***** válasza:
90%
megmondod neki: köszönöm a meghívást, cserében kávéra én hívlak meg
2022. ápr. 19. 12:45
 13/21 anonim ***** válasza:
94%
Méltóság vs "kani"
2022. ápr. 19. 12:51
 14/21 anonim ***** válasza:
4%

Na tessék! Engem pontoztok le, miközben a 11es férfi ugyanazt mondja, mint én nőként.

A férfi HÍV randira, ezért is neki illik fizetni.

2022. ápr. 19. 13:08
 15/21 anonim ***** válasza:
56%
De a kérdező nem akarja, tök mindegy mit illik
2022. ápr. 19. 13:12
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
Ha a 11-esnek a méltóságát az adja, hogy fizethet, embernek sem minősül.
2022. ápr. 19. 13:30
 17/21 anonim ***** válasza:
91%

"Férfiként kérem, hogy legalább annyi méltóságot és férfiasságot adj meg a kanidnak, hogy férfi szokás szerint ő fizessen az első randin!"

Aztán meg lehet hallgatni mennyibe kerültünk mi neki.

Napi szinten sírnak itt gykn a férfiak hogy milyen sokba van egy barátnő, hogy költenek a randira aztán nem is lesz belőle semmi.

2022. ápr. 19. 14:04
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

17.-re.

Ez azokra a csajokra vonatkozik, akik tudatosan csak 1-2 vacsi, vásárlás, wellness, belépő,... idejére lehúzzák a srácokat, majd dobják őket.

És nem hinném, hogy a csaj belehalna 1 cumiba, ha már a srác ráköltött X tízezret.

2022. ápr. 19. 14:27
 19/21 anonim ***** válasza:
97%
Ki a rák vágyik az undorító farkad szopkodására.
2022. ápr. 19. 14:33
 20/21 anonim ***** válasza:
96%
#18 mert az elo se fordulhat hogy az első pár randin rajon hogy valamilyen okból kifolyólag nem akar tőled semmit, ugye? Vagy ha mégis azért csak szopjon már le.. Elkepeszto..
2022. ápr. 19. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!