Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem szeretném, hogy ő fizesse...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretném, hogy ő fizesse a mozijegyemet. Hogy intézzem?

Figyelt kérdés
Mozizni (is) megyünk első randin a fiúval és én nem szeretném, hogy ő fizesse az én jegyemet is. Hogy lehet ezt kulturáltan intézni? Hiszen ha a pultnál fizetéskor közlöm, hogy bocsi, de külön számolják már légyszi, az elég furcsán jön ki úgy. De az is H*lyén jön ki, ha előre közlöm vele, hisz miből is gondolom, hogy egyáltalán ő akarta fizetni az enyémet is? :D:D Mégis hogy kellene ezt intézni? Ha utólag adom oda neki , az is elég fura.
2022. ápr. 19. 11:53
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
98%
Vegye ő a jegyeket te meg fizetsz a büfében pl
2022. ápr. 19. 11:55
 2/21 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem ne spilazd túl. Az nem lehet, hogy ha ő fizeti a jegyet, akkor te a nasit, és úgy egálban vagytok? Vagy ha semmiképp nem akarod, akkor én alapból olyan helyzetet teremtenék, hogy a sorbanállásnál mondanám, hogy akkor én megveszem a saját jegyem. De ennyire egy mozimeghivást nem kell túlgondolni szerintem, ha mindenképp meg akar hívni, akkor sem nagy pénz.
2022. ápr. 19. 11:57
 3/21 anonim ***** válasza:
34%
Megveszed online.
2022. ápr. 19. 11:59
 4/21 anonim ***** válasza:
44%

Egy valamire való férfi nem fogja engedni, hogy Te fizess bármit is. Nő létemre sosem értem, miért nem viselkednek egyesek nőként és hagyják magukat meghívni.

Ha meg a zsebpénzéből nem jön ki 2 jegy, akkor a tini kategoriaba kellett volna irni.

2022. ápr. 19. 12:00
 5/21 anonim ***** válasza:
98%

Amikor megvette a jegyet, akkor mondd neki, hogy szívesen kifizetnéd a magad jegyét. Ha nem akarja, akkor mondd neki, hogy legközelebb te fizeted mindkettőtökét. Egyébként ez jó alkalom arra, hogy beszélgessetek arról, hogy ilyen közös programoknál (akár mozi, akár beültök valahová) hogyan legyen a fizetés.

Szerintem egyébként az első randin nem kéne ezt erőltetni, de ahogyan te gondolod. Mindenképpen sokkal szimpatikusabb ez a hozzáállás, mint ami pár napja volt itt a gyakorin: egy lány lehúzásnak nevezte azt, ha a saját részét fizetnie kell a költségekből. Azon kiakadtam én is, de mások is.

2022. ápr. 19. 12:01
 6/21 anonim ***** válasza:
78%
Nem attól lesz kevésbé nő hogy magának szeretne fizetni..
2022. ápr. 19. 12:01
 7/21 anonim ***** válasza:
98%

"hisz miből is gondolom, hogy egyáltalán ő akarta fizetni az enyémet is?"

Hát ha elhívott moziba, akkor nem egyértelmű?Én nőként barátoknak is fizetem, ha meghívom őket valahova.

2022. ápr. 19. 12:02
 8/21 anonim ***** válasza:
69%
vedd elő a pénzt amikor ott vagytok ha nem szól akkor szégyellheti magát hogy sajnál 1500 forintot. Amúgy a mozi nem jó randi hely , talán ha már együtt jártok és ismeritek egymást. Nőt drámai filmre vinnék csak az elején, én is bőgnék vele.
2022. ápr. 19. 12:13
 9/21 anonim ***** válasza:
64%

"Egy valamire való férfi nem fogja engedni, hogy Te fizess bármit is. Nő létemre sosem értem, miért nem viselkednek egyesek nőként és hagyják magukat meghívni."

1. Nem kell olyan férfi, aki ENGED dolgokat.

2. Nem attól vagyok nő, hogy vesznek nekem dolgokat.

2022. ápr. 19. 12:22
 10/21 anonim ***** válasza:
Vegyél valami rágcsát közben. Ne légy már életléptelen :)
2022. ápr. 19. 12:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!