Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ez most mit jelent?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most mit jelent?

Figyelt kérdés

Találkoztam társkeresőn egy sráccal, nagyon jól sikerült a randi. Még a végén meg is beszéltük, hogy találkozunk, de időpont nem lett lefixálva. Pár nap után rámírt, hogy hogy vagyok. CSetelgettünk, aztán írta, hogy volt Pesten a múlt héten (egy hét eltelt a találkozó és a csetelés között). Rákérdeztem, hogy miért nem szólt, találkozhattunk volna.

A válasz: "Igen, valóban szólhattam volna"

Ez most mi?

2022. ápr. 18. 20:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, mi nem tudhatjuk, miért nem szólt neked. Lehet, hogy mással randizott, de az is lehet, hogy társasággal utazott el Pestre, és nem akarta otthagyni őket, vagy olyan dolog miatt járt ott, amiről nem tudta, hogy meddig tart, és nem akart kellemetlenséget, hogy megbeszélitek, hogy x órakor találkoztok, aztán meg valamiért mégis le kell fújnia.
2022. ápr. 18. 20:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy annyira fontos
2022. ápr. 18. 20:22
 3/6 A kérdező kommentje:
2-es én is így értelmeztem. Annyira felidegesített, hogy nem is válaszoltam rá semmit. Ha akart volna velem találkozni, akkor keres, ha meg nem, minek ír ilyet? Nem fogom megérteni a férfiakat.
2022. ápr. 18. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Lehet másik csajjal találkozót :)
2022. ápr. 18. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:
2# de érted, akinek fontos vagy minél hamarabb akar elhivni talizni
2022. ápr. 18. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy nemi fontos. Talonban tart, ha nincs senki jó leszel de csak ideiglenesen.
2022. ápr. 18. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!