Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves férfiak! Miért hazudozt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak! Miért hazudoztok? Miért hülyítitek a nőket?

Figyelt kérdés

Miért nem vagytok képesek a másik szemébe mondani az igazat? Jobb eltűnni? Miért játszadoztok azzal,akinek vannak még őszinte normális érzései?

Miért nem tudtok egyenesek lenni?

Sajnos a baráti társaságomba a 4.barátnőm jár így,hogy teljesen átejtik. És nem pár alkalomról van szó. Komplett hülyét csinálnak belőlük a hónapok során, és sajnos elég profin.

2022. ápr. 18. 20:05
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:

Kedves 28-as, már vagy 2szer leírtam a kommentszekcióban,hogy fogalmazhattam volna pontosabban, nem általánosítás volt a cél.

De persze jogos a kérdésed ettől függetlenül.

2022. ápr. 18. 21:45
 32/43 anonim ***** válasza:
84%

Én vagyok a 28-as és tudom, utólag olvastam csak azt a részt 😅 De amúgy nem rád nézve voltam offenzív, csak felhoztam a másik oldalt.

Amúgy az én részemről akiket leírtál nem tudom miért olyanok, én mindig őszintén elmondom mi zavar, mi a véleményem.

Ha meg egy normális lánnyal találkoznék, aki nem kosaraz ki amiért nem vagyok magas, izmos, menőző srác, annak mindenképpen szentelnék időt és komolyan adnék esélyt a dolgoknak.

Amúgy sajnálom hogy ilyenekkel botlottal össze és köszönöm, hogy normális hangnemben és intelligensen válaszoltál!

2022. ápr. 18. 21:52
 33/43 A kérdező kommentje:
Én köszönöm a válaszodat. :)
2022. ápr. 18. 22:08
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
#32: Kevés olyan lány/nő van, aki tovább lát a szeménél. Sajnos. Én sem voltam soha magas, sem izmos, sem menő(ző), csendesen éltem az életem, próbáltam odafigyelni másokra. Nem vagyok tökéletes, ezt soha nem is hittem magamról, de nem is tartom magam rossz embernek. A lányoknak kb. soha nem voltam elég jó, pedig nem egy idősebb és/vagy házas kolléganőm mondta, hogy nem értik, nekem miért nem jönnek össze a dolgaim, pedig rendes vagyok, és csak jól járnának velem a nők. Volt egy velem egyidős, férjezett kolléganőm, ő azt is mondta, hogy jó apa lennék. De igazából nem nagyon érdekelt senkit sem, hogy milyen ember lehetek, legtöbbször hülyítettek és/vagy visszaéltek a türelmemmel és a jóindulatommal. (Vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy a naivitásommal.) Úgyhogy valami oknál fogva nekem nem igazán sikerültek az ilyen dolgaim, de ha bárkit megkérdeztem, mi a baj velem, mindig azt mondták, hogy nincs velem semmi baj, amiből viszont én sem tudom kideríteni, hogy min kellene változtatnom. Pedig türelmes voltam, igyekeztem elnézni azt, ha valaki 30 évesen félbehagyott egyetemmel azt sem tudta, mihez akar kezdeni, vagy azt, ha éppen kevés ideje van az ismerkedésre, vagy azt, ha a másik ember félénkebb típus. Nyilván bennem is van hiba, csak ha nem tudom, hogy mi, akkor azon nem tudok változtatni. Mindenesetre egy idő után ez elég fárasztó, és már nem tudom, merrefelé keressem a kiutat, hiába próbálok normális és tisztességes lenni, ha ennek semmi értelme.
2022. ápr. 18. 22:14
 35/43 anonim ***** válasza:
66%

De általánosítasz mégis.

Te választasz olyan férfiakat, akik átvernek.

Vannak másmilyen férfiak, de azokkal nem állsz szóba.

Én pl az átlagtol vékonyabb férfi vagyok. Kicsit naiv, bénán ismerkedek. A nők kb 80%-ánál szoba sem jöhetek. Van aki szimplán csak kinevet. Van akihez ha buliban odamegyek annyit sem mód, hogy köszi, de nem ismerkedek veled. Volt olyan nő, aki buliban úgy fejezte ki, hogy nem ismerkedne velem, hogy szimplán arrébb lökött.

Azért ismerkedtem mindig bulikban, mert fiú sulikba jártam és most is csak férfiakkal dolgozok együtt.

Én azt érzem sok nő esélyt sem ad, mert vannak akikkel nem menő ismerkedni.

2022. ápr. 18. 22:30
 36/43 A kérdező kommentje:

1. Nem rólam van szó, nekem van barátom, köszönöm,de írtam is,hogy a barátnőim….

2. Nem általánosít senki, továbbra sem…

3. Nem arról van szó,hogy folyamatosan választanak rosszul, hiszen, akkor kérdés sem lenne, mert egyértelmű lenne,hogy a barátnőimnek magukban kellene keresniük a ,,hibát’’. Sehol se írtam ,hogy több alkalomról van szó egy személy esetében. Hanem több személy esetében fordult elő ugyanaz.

2022. ápr. 18. 22:42
 37/43 anonim ***** válasza:
76%
Bátorság hiányára vall a ghosztingolas. Kell ahhoz tartás, lelkiero, hogy a másik szemébe nézve mondja ki az ember, hogy vége. Aztán a divat is sokat számít. Most ez nagyon elterjedt szokás lett. Sajnos.
2022. ápr. 19. 03:02
 38/43 anonim ***** válasza:
27%
Azért hülyítjük a nőket mert megtehetjük. Vagyunk olyan jó pasik, ennyi.
2022. ápr. 19. 03:32
 39/43 anonim ***** válasza:
33%
Mert a nők se hajlondoak beismerni pl azt hogy a penzre hajtanak
2022. ápr. 19. 09:34
 40/43 anonim ***** válasza:
19%
A legtöbb nő nem a pénzre hajt egyáltalán. De jó külsővel, határozottsággal meg lehet őket hülyíteni.
2022. ápr. 19. 10:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!