Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves férfiak! Miért hazudozt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak! Miért hazudoztok? Miért hülyítitek a nőket?

Figyelt kérdés

Miért nem vagytok képesek a másik szemébe mondani az igazat? Jobb eltűnni? Miért játszadoztok azzal,akinek vannak még őszinte normális érzései?

Miért nem tudtok egyenesek lenni?

Sajnos a baráti társaságomba a 4.barátnőm jár így,hogy teljesen átejtik. És nem pár alkalomról van szó. Komplett hülyét csinálnak belőlük a hónapok során, és sajnos elég profin.

2022. ápr. 18. 20:05
1 2 3 4 5
 11/43 Noren1989 ***** válasza:
35%

Egészen nyugodtan.

Ha pl a barinőid itteni borderline-osok, simán lehet, h leqrtam közülük párat.

2022. ápr. 18. 20:22
 12/43 A kérdező kommentje:
Tessék? Ez egy nagyon intelligens válasz volt 11-es. Nem is értem.
2022. ápr. 18. 20:24
 13/43 anonim ***** válasza:
43%

De most komolyan ilyenkor hol vannak a habzó szájjal incelező nők.

Hát általánosít b+, hát ez bün, most őt is küldjétek már el melegebb éghejletra.

2022. ápr. 18. 20:24
 14/43 anonim ***** válasza:
28%
12. Mer általánosítani aztán nagyon intelligens ám. Invcel koma.
2022. ápr. 18. 20:25
 15/43 anonim ***** válasza:
84%
Ha mindig ebbe futnak bele akkor valamit rosszul csinálnak.
2022. ápr. 18. 20:27
 16/43 Noren1989 ***** válasza:
66%

Átfogalmazom, hogy értsd.

Szóval: a barátnőid és te nem vagytok a mentális képességeitek csúcsán.

Ugyebár az veszi be a meséket, aki még nem mlt el 12, vagy aki szégyentelenül hülye.

Hogy az emberismeretetek nulla,, arról sajnos nem mi tehetünk.

Amúgy mifasz van?

Femcel nap van????

2022. ápr. 18. 20:27
 17/43 Noren1989 ***** válasza:
32%
*múlt, bocsi, de rossz a hosszú ú-m.
2022. ápr. 18. 20:28
 18/43 A kérdező kommentje:
Nem mindig, csak mostanában egyre több az ilyen. De nem csak ők, ha a tágabb környezetemet veszem alapul, akkor is. #15
2022. ápr. 18. 20:28
 19/43 A kérdező kommentje:
Lehet :) #17
2022. ápr. 18. 20:29
 20/43 anonim ***** válasza:
93%
#8: Tudod, engem hány nő vert már át? Olyan, aki "elfelejtett" szólni, hogy nem jön el a randira, aztán még virtuálisan belém is rúgott, vagy olyan, aki egyértelmű jeleket adott, simán megfoghattam a kezét is jó hosszan, elhitette velem, hogy lehet köztünk valami, aztán amikor kezdeményeztem, közölte, hogy neki távkapcsolatban ott a barátja. Azokról meg ne is beszéljünk, akik csak ígérgették a találkozást, de mindig volt valami kifogásuk arra, hogy éppen miért nem jó. Vagy azokról, akikkel jól elbeszélgettünk, aztán egyik pillanatról a másikra eltűntek. Nyilván minden ilyen rosszul esett, és bennem is felmerült, hogy miért érdemeltem ezt. Aztán rájöttem, hogy marhára fárasztó ez az agyalás, az ilyen megoldások pedig csak őket minősítik, nem engem, és az ilyenekért nem kár, inkább vagyok egyedül, mint ilyen emberek társaságában. Sajnos ez a "divat", senki nem akar felelősséget vállalni semmiért, de egyszer remélhetőleg ők is visszakapják mindezt az élettől. Egyébként akinek őszinte, tiszta érzései vannak, mindig sokkal sebezhetőbb, és mindig sokkal jobban fáj neki, ha bántják, de néha tudni kell beletörődni, és szó nélkül félreállni.
2022. ápr. 18. 20:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!