Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kedves férfiak! Miért hazudozt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves férfiak! Miért hazudoztok? Miért hülyítitek a nőket?

Figyelt kérdés

Miért nem vagytok képesek a másik szemébe mondani az igazat? Jobb eltűnni? Miért játszadoztok azzal,akinek vannak még őszinte normális érzései?

Miért nem tudtok egyenesek lenni?

Sajnos a baráti társaságomba a 4.barátnőm jár így,hogy teljesen átejtik. És nem pár alkalomról van szó. Komplett hülyét csinálnak belőlük a hónapok során, és sajnos elég profin.

2022. ápr. 18. 20:05
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
11%
Mert nem eleg jo nők, hogy megelegedjenek veluk.
2022. ápr. 18. 20:06
 2/43 Noren1989 ***** válasza:
29%
Szerintem a barátnőid full satuk,, ez esetben.
2022. ápr. 18. 20:06
 3/43 anonim ***** válasza:
68%
Azért, mert a gyenge, finom lelkűek vonzzák a gyökereket. Nekem is volt ilyen periódusom.
2022. ápr. 18. 20:15
 4/43 A kérdező kommentje:
Teljesen világos. Tehát, ha van egy pali, akinek tetszem,s ez a pali teljesen normális, azért szeret,amilyen vagyok, őszinte érzései vannak, intelligens,de nem néz ki jól, akkor szétszivathatom? Vagy azért , mert naiv és még hisz az emberek jóságában?
 5/43 anonim ***** válasza:
92%
A hasonló hasonlót vonz. A baratnoidnek valószínűleg vannak önértékelési problémái. Én tudnék mesélni, amikor még nem voltam a helyemen, hülyébbnél hülyébb pasikkal keveredtem össze, aztán meg sajnáltam magamat. El kellett jutnom egy szintre, hogy szűrni tudjak, aztán azóta egyenesbe jöttem.
 6/43 anonim ***** válasza:
82%

Miért kell általánosítva fogalmazni? Ilyenkor hol vannak azok a nőtársaid, akik a nőket érintő általánosító kérdések alatt habzó szájjal okádanak? És miért hazudik egy rakás nő is?

Egyébként nem minden férfi ilyen, mint ahogyan nyilván minden nő sem ilyen. Ez tipikus emberi tulajdonság, sokkal egyszerűbb szó nélkül eltűnni, mint vállalni az esetleges konfliktust, illetve a következményeket.

2022. ápr. 18. 20:17
 7/43 anonim ***** válasza:
61%
Csak a butákat, meg a pénzéheseket lehet megvezetni!
2022. ápr. 18. 20:18
 8/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm 4-es és 6-os! :) hasznosak, és megfontolandóak
2022. ápr. 18. 20:18
 9/43 anonim ***** válasza:
85%
Ne agyalj ilyen kérdéseken, az ilyen pasik, meg nők (igen, nőben is van ilyen) nagyon primitivek, nagyon sérültek, EQ nincs, szociopatak. Nem kell agyalni rajta, sem energiát adni nekik, kizarni az ilyeneket, hadd keveredjenek a fajtajukkal.
2022. ápr. 18. 20:20
 10/43 A kérdező kommentje:
Nem az általánosítás volt a cél, mindössze azon férfiak megszólítása,akik ezt az ipart űzik. Fogalmazhattam volna pontosabban
2022. ápr. 18. 20:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!