Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság mar mindenki tiktokke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság mar mindenki tiktokker, youtubber, facebooker, instás stb?

Figyelt kérdés
Töménytelen mennyiségű ember osztja meg az online életét. Mar par ezer ftert lehet kapni cuccokat, sot gyerekboltban is harom ilyen szettet lattam.
2022. ápr. 18. 09:14
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
oké
2022. ápr. 18. 09:18
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egyik sem vagyok.
2022. ápr. 18. 09:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Se én se a menyasszonyom, se a baráti köröm (27-30 évesek vagyunk) nem ilyenek. Illetve ismerek pár fiatalabb fiút lányt is, aki nem nagyon él ezekkel. Nagyon nem mindegy milyen közegben mozogsz/nézed ezeket.
2022. ápr. 18. 09:24
 4/5 anonim ***** válasza:
35%

Jo sokan, az biztos.

Van egy közeli ismerősöm, kb 2 havinta utazgat, ami nem lenne baj, de pont mrgallapitottam, hogy állandóan kényszeresen posztol,fotók tömkellegge minden útról. Ja és házas, nem tudom kinek akar imponálni, de már iszonyat idegesítő ez a folytonos dicsekvés

2022. ápr. 18. 09:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor ne nézd
2022. ápr. 18. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!