Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megismernék egy lányt, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megismernék egy lányt, de hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés

Szóval tetszik egy lány, és én ismerkedés téren elég balfasz vagyok tekintve, hogy 3 komoly kapcsolatom volt eddig, az első egy hosszú barátságból, a második tinderről, az utolsó meg instáról így magam se tudom, hogyan szedtem fel őket.

Szóval most van ez a lány, aki az egyik rokonom volt kollégája, összejárnak mai napig bulizni stb... Szóval buzdított is, hogy milyen jó lenne számomra meg ilyenek.

Mondjuk van egy kis korkülömbség, de ez mindegyik kapcsolatomban így volt, valahogy mindig a pár évvel idősebb nők vonzottak 😬

Szóval kezdésnek szerintetek elég ha jelölöm facen? Vagy írjak is rá valami szar szöveggel?! 😂

Vagy vásároljak ott ahol ő kasszás, és valami hihetetlenül szar ismerkedős szöveget nyomjak el?

Válaszotokat előre is köszönöm, kekszet nem kérek :D

2022. ápr. 18. 00:54
 1/4 A kérdező kommentje:
26/F
2022. ápr. 18. 00:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szólj a rokonodnak, hogy megismernéd és a következő bulira mennél, mikor együtt mennek. Mondd meg neki hogy ne erőltessen semmit, ne kavargasson, te is csak megismernéd még és nem akarsz többet.

Ott majd beszélsz vele és meglátod van-e szimpátia.

2022. ápr. 18. 01:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Három kapcsolatod volt, de ennyire nem tudod mit csinálj? Ebből ítélve elég komolytalanok lehettek.
2022. ápr. 18. 01:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Az utolsó 4 éves volt, szóval nem annyira :)
2022. ápr. 18. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!