Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Törtető lányok, lennél nálad sokkal idősebb férfi barátnője, akinek a fiaival vagy egy idős?
És ha igen lennél, bele mennél egy ilyen kapcsolatba.
Mit csinálnál, ha tudnád a fiának is bejösz?
Amerikában elfogogadott 25-30 kor különbség, és nem nézik meg az embert érte.
Fiatal nő, öreg jómódú befolyásos férfi mellett, mit gondoltok? Én randizok már az illetővel, bár a fiai még nem tudják.
Eddig én nem akartam felvállani a randi partnerem, mert féltem a fiaitól, de már eleve van közös cégünk.
Most azon gondolkodunk, hogy közösen nyitunk újabb vállalkozást.
Az egyik fia nagyon közel kerül hozzám, mert régen együtt dolgoztunk úgymond baráti státusz maradt, mert nem mert lépni felém, de mint nő tetszem neki.
Egyszer ha megtudják a hírt a fiai, hogy ki az apja új barátnője, az bombaként fog robani.
Hát én rólam még nem tudnak a fiai, de ismernek!
Mert nem az apjuk ribije vagyok, hanem a barátnője, akivel közös cégünk van, tehát az üzleti partnere is egyben.
Ilyenbe SOHA nem mennék bele.
1. Ha szakítunk, anyagilag is ráfaragok. Túl sok a kockázat. Szerintem én a közös üzletet 10 év házasság után is meggondolnám, nem hogy ilyen szeretői, fel nem vállalt kapcsolatban.
2. Soha többé nem fogod tudni lemosni magadról, hogy egyedül nem vitted volna semmire, és csak azért henteregsz vele, mert üzleti előnyhöz jutsz. Nem tudom, hogy te milyen körökben mozogsz. De az üzleti életben a jó híred a legnagyobb tőkéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!