Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha az a fiú aki tetszik nekem egy másik lánnyal jár?
Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 19:16
1/8 anonim válasza:
Akkor keresd meg a kis titkos listádon a második számú versenyzőt és ajánld fel neki a tested ;)
2/8 anonim válasza:
Ezzel nagyon semmit nem tudsz csinálni mert ha bekavarsz akkor csak te szívod és mindkettő téged fog utálni.Maximum vársz...Ez ilyenkor nagyon rossz tudom,de nem lehet mást tenni
3/8 anonim válasza:
Nekem vagy 4 hónapig tetszett egy fiú akinek barátnője van. Nem foglalkoztam vele egészen addig amíg a csaj valahonnan meg nem tudta hogy bejön a hapsija. Szépen felkeresett Mvipen, és egy kedves kis fenyegetőző levelet küldött nekem...akkor viszont egy hétig sz.artam hogy megöl...de nem lett belőle semmi csak pár szúrós tekintetet kaptam:D A csaj egyébként vagy 180 centi és 100kg lehett,ezért nem is értettem hogy a csávó hogy választhatta ezt a csajt...na mindegy keress inkább mást.
4/8 A kérdező kommentje:
Hát könnyen beszélsz....az viszont nem aki 4-5 éve ismeri a pasit és szereti..és a legnagyobb szar h előtem smárolta le a csajt..de a pasi nem tuggya h nekem bejön. Érted??
2010. szept. 15. 21:00
5/8 Berlin válasza:
Miért kell olyan nőre, pasira hajtani akinek párja van???
Keress mást, van kb. 1 millió egyedülálló a Kárpát-medencében.
6/8 anonim válasza:
csatlakozom az előzőhöz.
Legyen már annyi becsületesség benned, hogy tabunak tekinted a srácot, ha van barátnője. Én elhiszem, hogy tetszik és rossz lehet, de akkor is tabu. szerintem.
8/8 anonim válasza:
Ha csak tetszik találsz elég más pasit. Ha 4-5 éve reménytelenül szereted, azt is csak akkor mondd meg neki, ha tudod, hogy nincsenek olyan jól meg a jelenlegi párjával. Feleslegesen ne bombázz szét egy kapcsolatot. Vess felé epekedő pillantást, abból lejön neked is, hogy érdekled-e. Ha igen odajön és rákérdezhetsz mi a helyzet a barátnőjével. Szerintem egyébként ennyi felesleges epekedést egy pasi sem ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!