Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ha az a fiú aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha az a fiú aki tetszik nekem egy másik lánnyal jár?

Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 19:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Akkor keresd meg a kis titkos listádon a második számú versenyzőt és ajánld fel neki a tested ;)
2010. szept. 15. 19:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Ezzel nagyon semmit nem tudsz csinálni mert ha bekavarsz akkor csak te szívod és mindkettő téged fog utálni.Maximum vársz...Ez ilyenkor nagyon rossz tudom,de nem lehet mást tenni
2010. szept. 15. 19:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem vagy 4 hónapig tetszett egy fiú akinek barátnője van. Nem foglalkoztam vele egészen addig amíg a csaj valahonnan meg nem tudta hogy bejön a hapsija. Szépen felkeresett Mvipen, és egy kedves kis fenyegetőző levelet küldött nekem...akkor viszont egy hétig sz.artam hogy megöl...de nem lett belőle semmi csak pár szúrós tekintetet kaptam:D A csaj egyébként vagy 180 centi és 100kg lehett,ezért nem is értettem hogy a csávó hogy választhatta ezt a csajt...na mindegy keress inkább mást.
2010. szept. 15. 19:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát könnyen beszélsz....az viszont nem aki 4-5 éve ismeri a pasit és szereti..és a legnagyobb szar h előtem smárolta le a csajt..de a pasi nem tuggya h nekem bejön. Érted??
2010. szept. 15. 21:00
 5/8 Berlin ***** válasza:
58%

Miért kell olyan nőre, pasira hajtani akinek párja van???

Keress mást, van kb. 1 millió egyedülálló a Kárpát-medencében.

2010. szept. 17. 21:22
 6/8 anonim válasza:
85%

csatlakozom az előzőhöz.

Legyen már annyi becsületesség benned, hogy tabunak tekinted a srácot, ha van barátnője. Én elhiszem, hogy tetszik és rossz lehet, de akkor is tabu. szerintem.

2010. szept. 17. 21:26
 7/8 anonim ***** válasza:
vaterázd el a szüzességed
2010. szept. 17. 22:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha csak tetszik találsz elég más pasit. Ha 4-5 éve reménytelenül szereted, azt is csak akkor mondd meg neki, ha tudod, hogy nincsenek olyan jól meg a jelenlegi párjával. Feleslegesen ne bombázz szét egy kapcsolatot. Vess felé epekedő pillantást, abból lejön neked is, hogy érdekled-e. Ha igen odajön és rákérdezhetsz mi a helyzet a barátnőjével. Szerintem egyébként ennyi felesleges epekedést egy pasi sem ér...
2010. szept. 17. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!