Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon gáz hogy 14 éves a srác?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz hogy 14 éves a srác?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal a suliban.Ő 14 én már 18.Nagyon szimpatikus.És szerintem én sem vagyok közömbös számára:)Félek kezdeményezni...Mennyire gáz ez a mai világban hogy a fiú a fiatalabb 4 évvel.
2010. szept. 15. 18:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
hát nem annyira gáz a 4 év de nem kisfiú még ő hozzád?
2010. szept. 15. 19:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

A mázlista. Nem tudom hogy gáz-e, mindenesetre én örülnék ha egy 18 éves lány járna velem.

15/f

2010. szept. 15. 19:06
 3/13 anonim ***** válasza:
58%
Ha ő lenne a lány, te meg a fiú, úgy nem lenne semmi, de így sztem eléggé felejtős a történet...
2010. szept. 15. 19:09
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat.Ami azt illeti senki meg nem mondja hogy csak 14 nem néz ki annyinak.S a korához képest eléggé hogy is mondjam komoly...
2010. szept. 15. 19:14
 5/13 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyszerű :D
2010. szept. 15. 19:15
 6/13 anonim válasza:
Gondold át a dolgot! biztos akad neked idősebb.
2010. szept. 15. 19:15
 7/13 anonim ***** válasza:

Csak vigyázz, nehogy csak egy trófea legyél, mert gondolom kellemetlen lehet majd neked, ha csak azért tart, hogy felvágjon veled az osztálytársai előtt... Lehet, hogy eleinte nem fordulna meg a fejében, de ha az osztálytársak esetleg emiatt csodálni fogják, akkor számíthatsz rá, hogy ettől megrészegülve ki fog használni.

Persze ez csak egy feltevés, és az én véleményem, lehet, hogy csak én vagyok rosszhiszemű az emberekkel kapcsolatban, az viszont biztos, hogy nem váltana ki túl jó reakciót a tanári karból, és jó pletykatéma lehetnétek az egész iskola számára, és ne feledd, te már talán dolgozni fogsz, vagy egyetemre/főiskolára jársz majd, mikor ő még csak érettségizni fog.

Mindenesetre vannak hátrányai, de én azt javaslom ismerd meg, és ha nem b*szari és sunyi alak, megpróbálhatjátok, de jól fontold meg!

Remélem kimerítő választ adtam... :)

14/F

2010. szept. 15. 19:21
 8/13 anonim ***** válasza:
nem lenne gaz ha par evvel idosebbek lennetek mindketten de egy 14 eves fiu meg olyan mint egy kisgyerek nem eri meg kezdeni vele:-j
2010. szept. 15. 19:23
 9/13 A kérdező kommentje:
köszi utcsó kettőnek is:)Nagyon gondolkodom.De nézzük fordítottan az nem baj hogy pl.:23 éves srác jár egy 18évessel(legutóbbi kapcsom így volt)Ott 5 év volt..azért mondom hogy fordítva..akkor a pasim is lehett volna úgy hogy ő egyetemre jár én meg még csak akkor 3.os voltam.Szóval értitek a lényeget ezért kérdeztem,menyire igaz ez fordítva,hogy a csaj az idősebb.
2010. szept. 15. 19:26
 10/13 anonim ***** válasza:

Első válaszoló :

Sztem nem érted !

Az nem is "gáz" h ha a pasi idősebb főleg h te akk v 17 éves voltál az nem gát egyáltalán de még az sem h a pasi 17 te meg 22 v nemtom na és de így h 14 háát te tudod végülis ..

2010. szept. 15. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!