Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz hogy 14 éves a srác?

A mázlista. Nem tudom hogy gáz-e, mindenesetre én örülnék ha egy 18 éves lány járna velem.
15/f

Csak vigyázz, nehogy csak egy trófea legyél, mert gondolom kellemetlen lehet majd neked, ha csak azért tart, hogy felvágjon veled az osztálytársai előtt... Lehet, hogy eleinte nem fordulna meg a fejében, de ha az osztálytársak esetleg emiatt csodálni fogják, akkor számíthatsz rá, hogy ettől megrészegülve ki fog használni.
Persze ez csak egy feltevés, és az én véleményem, lehet, hogy csak én vagyok rosszhiszemű az emberekkel kapcsolatban, az viszont biztos, hogy nem váltana ki túl jó reakciót a tanári karból, és jó pletykatéma lehetnétek az egész iskola számára, és ne feledd, te már talán dolgozni fogsz, vagy egyetemre/főiskolára jársz majd, mikor ő még csak érettségizni fog.
Mindenesetre vannak hátrányai, de én azt javaslom ismerd meg, és ha nem b*szari és sunyi alak, megpróbálhatjátok, de jól fontold meg!
Remélem kimerítő választ adtam... :)
14/F

Első válaszoló :
Sztem nem érted !
Az nem is "gáz" h ha a pasi idősebb főleg h te akk v 17 éves voltál az nem gát egyáltalán de még az sem h a pasi 17 te meg 22 v nemtom na és de így h 14 háát te tudod végülis ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!