Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki, hogy nekem ez így nem jó?

Figyelt kérdés
Még csak pár hónapja ismerkedünk, heti 1-2 napot együtt szoktunk tölteni, de ezen kívül ritkán keres. Tudom, hogy sok dolga van a mindennapokban, de ha már az elején ennyi érdeklődést mutat felém, mi lehet később? Eddig azért nem tettem szóvá, mert még nem tisztáztuk, hogy mi is van köztünk, de biztos vagyok benne, hogy ez nem csak szex. Hogyan kérjem meg arra, hogy változtasson ezen, anélkül hogy követelőzőnek, akaszkodónak tartana? Vagy egyből mondjam meg neki, hogy részemről ez így nem működőképes, és ne húzzuk tovább egymás idejét? Valószínűleg ezt kellene, mert a figyelmet ha kérni kell, akkor már nem az igazi. De eléggé megkedveltem.

2022. ápr. 13. 18:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ő beéri ezzel a heti egy talival, nem akar többet és szorosabb kapcsolatot.
2022. ápr. 13. 20:50
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezek szerint még ki sincs mondva, hogy kapcsolatban vagytok, ezt érdemes volna tisztázni legelőször. Ha ő szexkapcsolatban gondolkozik teljesen normális, amit csinál, akkor foglalkozik veled, amikor ráér.

Nem akarlak elkeseríteni, de aki nem ér rá, az is keresi a másikat, ha szereti, vagy legalább komolyak a szándékai.

2022. ápr. 13. 20:51
 13/17 A kérdező kommentje:

Azt kizárnám, többször is találkoztunk úgy, hogy nem feküdtünk le.

Igazából szerintem is így van, csak kellett egy kis megerősítés, hogy ne álltassam magam fölöslegesen, köszönöm 12-es.

2022. ápr. 13. 21:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Akinek kellesz, az intenzíven keresi a társaságodat,bármilyen formában. Ez száz százalék. Akinek nem komolyak a szándékai, annak a viselkedésén ezt érezni is.
2022. ápr. 13. 21:27
 15/17 A kérdező kommentje:

Én is így gondolom, egyszer még beszélgetek vele erről, mert ugye néma gyereknek…

De nem fűzök már túl sok reményt a dologhoz

2022. ápr. 13. 21:35
 16/17 anonim ***** válasza:
64%
Sok energiát, időt, figyelmet kellet beletennie az ismerkedésbe ahhoz, hogy a szexig eljussatok?
2022. ápr. 13. 22:21
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

45 éves nő vagyok. Eddigi tapasztalataim alapján az a férfi, akit érdekelsz, az gyakran keres és minél gyakrabban szeretne látni. Heti egy tali meg hébe-hóba egy kis chat az nulla. Szerintem abszolút nem érdekled. Vagy neki valahol a tarsolyban te is, de kb ennyi.

Pár hónapja ismerkedtek - az nem kevés idő. Mi 4 hónap után együtt éltünk.

Mindenképp mondd el neki, neked ez kevés, te nem ilyen típusú kapcsolatot keresel. Ha nem akar változtatni, akkor el kell köszönni, mert itt csak te fogsz sérülni, ő nem, mert neki úgy tűnik, nem számít.

2022. ápr. 14. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!