Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek elrontottam?
Egy sráccal pár hónapja levelezünk és felvetettem nála a találkozást, de nem érzem azt a lelkesedést nála mint ami általában ilyenkor szokott lenni.
Képcsere is volt és felvettük a kapcsolatot utána facen is. Jókat beszélgetünk, egy hullámhosszon vagyunk.
Valószínűleg nem érdekeklem vagy nem biztos velem kapcsolatban? Esetleg csak unalomból ír nekem, de azon kívül semmi komolyabba nem gondolkodik? Ne erőltessem a dolgot és hagyjam, hogy ő hozza fel legközelebb?
Köszönöm előre is a válaszokat!
23l
Várd, hogy ő kezdeményezzen.
Lehet, hogy önbizalomhiányos és megijedt, hogy élőben nem tetszene neked.
Gondoltam leírom nektek a végkifejlettet hogy mi történt azóta. Sajnos ő nem tekintet többnek pusztán beszélgetőtársnak, barátnak, amit ki is fejtett pár napja. Sajnos tényleg elpazarolt időnek érzem ezt az egészet. A sok chatelést, a figyelmet, a türelmet és a kedvességet amit rá fordítottam.
Tudom azt gondolhatjátok hogy naiv vagyok, de baj ha szeretném elhinni azt, hogy jól alakul minden és egy jó ember ő valójában, aki törődik velem és emiatt fontosnak érezhetem magam? Hiszen legtöbben erre vágyunk - szeretni és szeretve lenni. Nem igaz?
Viszont mégis magamban keresem a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!