Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek átverés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek átverés?

Figyelt kérdés
Nem rég rám írt egy lány ismerősöm a Facebookon, hogy ismerkedni akar, mert tetszem neki az egyik képemről. Megnéztem, van egy pár közös ismerősünk, akik velem egy suliba jártak, míg ő másik suliba járt, nem tudom honnan ismerhetőket. Rengeteg cigány és arab ismerőse van, olyan sok, hogy már gyanús, hogy valami kamu adathalász profil, vag valami bűnbanda akik rosszba akarnak vinni. Szerintetek mi tegyem, hagyjam, vagy találkozzak vele?
2022. ápr. 12. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Wtf..aki “a” suliba járt az nem ismerhet olyanokat akik “b” vagy “c” suliba? 🤷🏼‍♀️ Szerintem hagyd, jobban jár vele.
2022. ápr. 12. 20:39
 2/9 A kérdező kommentje:
De ismerhet, nem is ez a furcsább, hanem az a rengeteg arab és cigány ismerős, akiknek bejegyzései között rengeteg a felnőtteknek szóló tartalom. Egy csomó gyanús dolog.
2022. ápr. 12. 21:06
 3/9 anonim ***** válasza:
Szia. Privibe elküldheted nekem a profiljának a linkjét, le szoktam tudni szűrni hogy kamu e a csaj.
2022. ápr. 13. 19:45
 4/9 anonim ***** válasza:

"rám írt egy lány ismerősöm a Facebookon, hogy ismerkedni akar"

Ezt én nem értem.

Ismerősöd és ismerkedni akar veled?

Nem ismered és az ismerősöd?

Úgy látom, nem is érdekel téged. Akkor kár tovább nyomozgatnod.

2022. ápr. 14. 12:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Ismerősöm, de még sohasem találkoztunk. Egyszer láttam valahol, és ő is. De valójában jobban örülnék a való válaszoknak, nem a visszakérdezések érdekelnek a logikai hibákra vonatkozóan.
2022. ápr. 14. 15:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha “láttad valahol”, hogy lenne adathalász vagy bűnbanda?:D Jól belekeveredtél ebbe..
2022. aug. 5. 02:05
 7/9 A kérdező kommentje:
6#. Naponta több száz embert látsz. Honnan tudhatod, hogy nem éppen egy Anonymus tagot láttál valahol?
2022. aug. 5. 09:05
 8/9 anonim ***** válasza:
Jó, jogos felvetés, de te nyilván nem így gondoltad :D
2022. aug. 5. 09:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát, láttunk már karón varjút. Oké, lehet extrém példa, de sosem tudhatod, mi áll a háttérben, és hogy mi az igazság. Jobb óvatosnak lenni. ;)
2022. aug. 5. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!