Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondja le utolsó pillana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja le utolsó pillanatban a randit?

Figyelt kérdés

Tudom, tudom ne vegyem komolyan a tindert...

De ezt nem ertem??

Masfel hetig tok jokat beszelgettunk, elhivott talizni, ma megkerdeztem hogy esetleg a holnap nem jo e neki, es derult egbol villamcsapas leirja hogy vegiggondolta hogy neki ez most nem ferne bele, rajott hogy inkabb magaval foglalkozna... meg bocsanatot kert, azt mondta csodas lanynak tunok

Ez suta kifogas? Vagy miert nem akart talalkozni? Egy hete ez nem jutott meg eszebe?

Utana letiltott mindenhonnan miutan reagaltam

Tok ertelmeseket beszelgettunk, nagyon vartam volna a talalkozast...

Szerintetek mi lehet mogotte?

Huszonevesen tobbet varnek az embertol...

2022. ápr. 10. 22:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De ha nem tart eleg jonak akkor minek beszelunk rengeteget? Szerintem ha valaki nem tart eleg erdekesnek akkor idot se pocsekolna arra hogy rengeteget irogasson...na mindegy tenyleg nem ertem
2022. ápr. 11. 08:09
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Rájött az asszony.
2022. ápr. 11. 10:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Eszébe jutott, hogy még nem búcsúzott el a jobbkezétől és az anyja főztétől.
2022. ápr. 11. 14:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Kamu képpel regisztrált vagy pedig a valós 165 cm helyett 185 cm-et írt be magáról...
2022. ápr. 11. 15:03
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Kiabrandult a nokbol.
2022. ápr. 11. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!