Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő utàn mennèl fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő utàn mennèl fel egy interneten megismert fèrfi lakàsàra?

Figyelt kérdés
2 hete randizunk, ez lesz az 5. randi. De nagyon bizalmatlan vagyok az idegenekkel. Te mennyi idő utàn mernèl felmenni a lakàsàra?

2022. ápr. 10. 21:47
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha dugni akarsz vele, akár az első alkalommal, csak ne sírj utána ha valami hülyeséget csinál vagy otthagy. Én internetessel nagyon meggondolnám. Sokkal több időt kéne együtt töltenetek, hogy valamennyire ismerd. Persze ehhez az is kell, hogy átláss rajta és ne legyél naív.
2022. ápr. 10. 22:40
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Ha szimpatikus élőben is és működik a kémia, akkor az első randin. Nem vagyok már 15 éves, 2 felnőtt ember minek húzza feleslegesen egymás idejét?
2022. ápr. 10. 22:46
 3/9 anonim ***** válasza:
89%
Ennyi ido utan felmennek, de ez nem jelenti azt hogy le is fekudnek vele.
2022. ápr. 10. 23:45
 4/9 anonim ***** válasza:
12%
Nem mennék fel, mert a férfiaknál ez szexet jelent. 2 hete randi, az baromi karcsú. Fél év talán.
2022. ápr. 11. 00:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Parszor volt, hogy mar az elso randin felmentem/felhivtam, nem feltetlenul a szex miatt, hanem pl rossz ido volt, kisvarosban meg nincs tul sok fedett szorakozasi lehetoseg, max egy kocsmaban ucsorges.

Mondjuk hozzatartozik a tortenethez, hogy altalaban az elso randit nalam megelozi 2-3 het intenziv, "egesz nap" chateles.

2022. ápr. 11. 06:52
 6/9 anonim ***** válasza:
41%

Ötödik randin mentem fel hozzá, de már ismertük egymást előtte négy hónapig, csak akkor nem randiztunk még.

Mikor először felmentem hozzá, nem szexeltünk. Ittunk egy koktélt, beszélgettünk, volt csók és simi, de csak a következő randin volt szex. (Ő a férjem.)

2022. ápr. 11. 09:49
 7/9 anonim ***** válasza:
5. randin már simán.
2022. ápr. 11. 13:08
 8/9 anonim ***** válasza:
6-os mi rosszat írt?
2022. ápr. 12. 15:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Itt mindenki rosszat ír kb... mindenkit lepontoznak.
2022. ápr. 12. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!