Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nők, asszonyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, asszonyok, milyennek kellene lennie egy férfinak?

Figyelt kérdés
Akivel össze is jönnétek.

2022. ápr. 10. 15:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én a zöld szememmel kapásból kiesnék nálad😃

2022. ápr. 11. 17:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Külsőre határozott kiállású, minimum 170 cm magas, ne legyen vékony de azért szumós alkatú se, legyen ápolt és igényes, ne legyenek feminim vonásai. Ami a belső tulajdonságokat illeti intelligens, udvarias, felelősségteljes, céltudatos, szeretem ha egy férfi határozott kicsit keményebb, de legyen érzelmes oldala is. Szeretem ha gyakorlatias szóval szeret barkácsolni, szerelni. Szereti az állatokat az sem baj, ha mezőgazdasággal foglalkozik. Nem egy panelben tervezi leélni az életét hanem, önellátásban gondolkodik. Van önbizalma, de egészséges szinten szóval ne legyen beképzelt. Ne legyen telefonfüggő, ne dohányozzon és ne igyon sok alkoholt.
2022. ápr. 12. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!