Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell "kocsival" csajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell "kocsival" csajozni?

Figyelt kérdés

A kérdés önmagában elég bután hangzik, nem is teljesen erre gondolok.

Adott egy normális férfi (én), és van egy sportosabb autóm, ezt felhasználva hogyan kezdeményezhetnék lányoknál?

2022. ápr. 10. 02:21
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Jó kérdés. Nekem is jó autóm van, de mire beülnek, addigra már megvannak, így nem az autó miatt kellek nekik.
2022. ápr. 10. 02:26
 2/10 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 10. 03:51
 3/10 anonim ***** válasza:
71%

Kigurulsz a placcra letekered az ablakot azt tolod a Grofo-t vagy a Bódi Gusztávot :D Azt a 10-en éves kis csitrik odasereglenek...

De komolyan nem kocsival kell csajozni, ha csak amitt jön össze valami az már rég rossz, hisz nem te miattad megy oda, persze a helyzetet ki lehet használni, de én pl. emiatt nem érezném magam valakinek, ha csak így jönne össze valami.

2022. ápr. 10. 05:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha anélkül balfasz vagy,az se fog segíteni
2022. ápr. 10. 06:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Jópár nő rendelkezik autóval, szóval az ő szemükben autóval is senki vagy.
2022. ápr. 10. 09:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Az egyes megértette a lényeget, többiek csak fikázni tudtak.

Ennél nagyobb hülyeség csak a nagy pélóval csajozás.

Mert a kocsikulcsot tényleg ki lehet tenni a kávézó asztalára (csak a kutyát nem fogja érdekelni), de aki a farkát tenné ki, azt elzavarnák jó messzire.

2022. ápr. 10. 09:29
 7/10 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 10. 18:30
 8/10 anonim ***** válasza:

Könnyen találsz olyan nőt, amelyik csak az autó miatt mozdul a pasira........

Na de az olyan nő minek? :(

2022. ápr. 10. 18:39
 9/10 anonim ***** válasza:
Sportkocsim van. Próbáltam,normális nő/lány nem jött oda soha,csak az utcai rib..c kategória.25F
2022. ápr. 11. 00:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Olyan helyekre jársz kávézni, kajálni ahol csinos csaj a pultos, a legalább 20 milliós autód látványosan a bejáratnál teszed le.

Nem nyomulsz a csajra, hanem csak telefonálgatsz, a témák olyan bizniszek, amivel a héten is milliókat keresel.

A csaj fog rád nyomulni...

2022. aug. 18. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!