Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy kérjem meg, hogy randizzo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kérjem meg, hogy randizzon velem?

Figyelt kérdés
17 éves srác vok és még nem volt barátnőm de már tetszik egy csaj meg gondolom neki is én, hogy kezdjem nem tudom eldönteni pl: Kérhetnék egy csókot vagy micsoda?
2008. dec. 17. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem túl romantikus..:D inkább kérdezd mg töle h van-e kedved tartani valahova.. megennyi egy gyrost vagy inni egy forrócsokit (ebben a hidegben ez pont ideális:P) és ha minden passzol, és te is bejösz neki, akkor a 3-4-5. tali után már rátérhetsz a csók témára ha lány is ugy érzi..:P (16/L)
2008. dec. 17. 19:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen Igazad van csak nézni kéne egy kis romantikus filmet amit nem szoktam :)
2008. dec. 17. 19:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell ehez romantikus film.. csak légy laza, és add önmagad..:P és persze járj a kedvében a csajnak..;)
2008. dec. 18. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Bármit csinálsz ne említsd neki a randi szót,inkább kérd meg, hogy találkozzatok. Egy gyerekes csellel szólitsd meg,Pl ha kutyával van akkor menj oda és kerdezgessed a kutyárol, közben meghívod egy italra. Lehet, hogy észreveszi, hogy nem is a kutya miatt áltál szóba vele, de ha bejösz neki akkor nem fog semmit se szólni.
2008. dec. 22. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!